Project- and Configuration-planner: Bli med på reisen med å levere verdensledende NASAMS luftvern!

Project- and Configuration-planner

Er du en nøyaktig person som elsker struktur, kontroll og har gjennomføringsevne? Da kan dette være drømmejobben for deg!


Kongsberg Defence and Aerospace er inne i en periode med sterk vekst innenfor luftverns -programmet NASAMS, Costal Defence og Radar -programmene, vi ønsker derfor å styrke vår organisasjon med en Project- and Configuration-planner. I denne rollen vil du få jobbe med planlegging av materiell til kunder og prosjekter, kontroll og innføring av endringer, samt ansvar for konfigurasjon på produsert materiell. Rollen samarbeider tett med vår egen produksjon med montasje og test av avanserte og verdensledende systemer i en av Norges råeste og mest avanserte produksjonsfasiliteter.

Vi søker deg som vil bidra til leveranser med rett kvalitet til rett tid, hver gang. Derfor søker vi deg som trives med utfordringer, høyt tempo, har gjennomføringsevne, arbeidskapasitet, og har en interesse og engasjement for produksjonsvirksomhet. Du vil få jobbe tett sammen med et svært kompetent og fremoverlent team, og bidra til leveranser av verdensledende luftverns- og radar-systemer!

Jobbinnhold:

 • Planlegging og oppfølging av produksjon og leveranser til kunde, samt prosjektoppfølging.
 • Totalansvar for konfigurasjon på produserte, innkjøpte og leverte produkter.
 • Delta på endringsråd og kjøre interne endringsråd, sikre kvalitet, kontroll og følge opp innføring av endringer, samt rapportere status.
 • Planlegge material-behov sammen med innkjøp/prosjekt.
 • Rapportere framdrift på prosjekter.
 • Administrative oppgaver i prosjektene.

Ønsket bakgrunn og egenskaper:

 • Fagskole / Bachelor / Master fortrinnsvis innenfor tekniske / økonomiske fag, eller annen relevant erfaring.
 • Du må være nøyaktig og systematisk.
 • Ha gode datakunnskaper.
 • Erfaring eller kjennskap til produksjon / produksjonsvirksomhet.
 • Kjennskap til ERP- og PDM-systemer (Infor ERP LN, Enovia, MS Project ol.).
 • Som person tar du initiativ og ansvar for å få ting til å skje, og tar ansvaret for resultatet. Gode samarbeidsevner er viktig, samt fokus på løsning, evne til å ta beslutninger og å jobbe selvstendig.
 • Du er nøyaktig i ditt arbeid, liker struktur, er positiv, nysgjerrig og liker høyt tempo.

Noe reiseaktivitet i Norge og utland må påberegnes i perioder.

Vi ønsker å utvikle våre ansatte både faglig og personlig. I KONGSBERG får du muligheten til å jobbe med produkter i verdensklasse i et høyteknologisk miljø med engasjerte og positive kolleger. Vi har konkurransedyktige betingelser, pensjons- og forsikringsordninger, samt et fordelaktig aksjeprogram for deg som er ansatt. KONGSBERG tilbyr også treningssenter, innovasjons lab, firmahytter, rabatterte billetter til kultur- og sportsarrangementer, samt et eget fritidsprogram for unge medarbeidere.

Aerostructures & MRO er en divisjon i Kongsberg Defence & Aerospace. Divisjonen driver teknologisk ledende produksjon av avanserte mekaniske, elektromekaniske og komposittprodukter med meget høye kvalitetskrav til forsvars- og aerospacekunder. Hovedvirksomheten i divisjonen er leveranse av produkter til F35 jagerfly og produkter til KONGSBERG utviklede systemer innenfor sivil og forsvars-sektoren, deriblant leveranser til NASAMS luftvernsystemer samt leveranse av radarsystemer.
Her kan du lese mer om NASAMS: https://protect.kongsberg.com/artikkel_norsk-luftvern-beskytter-og-redder-liv/

Kandidater som søker på stillingen vil i forbindelse med rekrutteringsprosessen bli gjenstand for bakgrunnssjekk og vurdering av denne vil bli lagt til grunn ved valg av kandidat. For å være aktuell kandidat til stillingen må du kunne sikkerhetsklareres og autoriseres, jfr. Sikkerhetsloven.

Søknader behandles fortløpende.

For ytterligere informasjon kontakt Joakim Solum, Sr. QA Lead, tlf: 952 49 722.