Skip to main content

Hva er Your Extreme?

Your Extreme er en case-konkurranse arrangert i regi av Kongsberg Gruppen og NTNU. Er du en som gjerne bidrar med gode ideer og kreative løsninger på vanskelige problemstillinger? Da heier vi på deg, og inviterer deg til å delta i Your Extreme 2021!

 • Påmelding

  Påmeldingen for høstens Your Extreme er åpen! Meld deg på som enkeltperson, eller som et lag med 1-5 andre studenter, gjerne fra forskjellige årstrinn og studieretninger. Oppgaveslipp er 22. september og innleveringsfrist 48 timer senere. De 150 første som melder seg på får gratisbilletter til en ekslusiv før-premiere av Nordsjøen!  

  PÅMELDINGSSKJEMA

 • Oppgaven

  Oppgaven slippes i en digital sending onsdag 22. september 2021, kl 12:00. Lagene har 48 timer på å levere sitt løsningsforslag i enten film- presentasjon- eller tekstformat. Når oppgaven er sluppet vil du kunne finne den igjen her.  

 • Kontakt oss

  Lurer du på noe? Alle spørsmål er gode spørsmål – vi hjelper deg gjerne om du lurer på noe praktisk rundt oppgaven.

  Send mail til:

Oppgaveslippet 2021

Your Extreme er tilbake onsdag 22. september 2021, og vi starter det hele med et digitalt oppgaveslipp! Få med deg viktig informasjon om konkurransen, dypere innsikt i oppgaven og inspirasjon til hvordan du og ditt lag kan løse oppgaven! Les mer og få link til oppgaveslippet!

Les mer

Awardshow 2021

Torsdag 11. november kl. 19:00 inviterer vi endelig alle som har levert oppgave til et fysisk Awardshow på Scandic Lerkendal! En festkveld med gallamiddag, underholdning og mulighet til å bli bedre kjent med folkene i KONGSBERG!

Les mer

Gratisbilletter til NORDSJØEN

De første 150 studentene som melder seg på årets konkurranse får gratisbilletter til en eksklusiv førpremiere av katastrofefilmen, NORDSJØEN. Meld deg på i dag!

Nordsjøen
Your Extreme 2021

Urbanisering – samspill mellom hav og land

I 2019 var temaet for konkurransen “Urbanisering – samspill mellom hav og land”. Løsningsforslaget til vinnerlaget "Green Hemisphere" baserte seg på et konsept der man benytter seg av tørris eller sølv iodid for å utløse nedbør.

Les mer

Matproduksjon i havet

Les mer om vinnerne av Your Extreme 2018, «Worst Case Scenario». Deres løsningsforslag var basert på sirkulær økonomisk tenkning som vil si å designe en industri slik at minst mulig ressurser går til spille.

Les mer

Fotoalbum