Skip to main content

Your Extreme Casekonkurranse

Your Extreme er en årlig case-konkurranse arrangert i regi av Kongsberg Gruppen, USN og NTNU. Er du en som gjerne bidrar med gode ideer og kreative løsninger på vanskelige problemstillinger? Da heier vi på deg, og inviterer deg til å delta i Your Extreme.

 • Påmelding

  Påmeldingen for høstens Your Extreme er åpen! Meld deg på som enkeltperson, eller som et lag med 1-5 andre studenter, gjerne fra forskjellige årstrinn og studieretninger. Oppgaveslipp er 28. september og innleveringsfrist 48 timer senere. 

  MELD DEG PÅ HER

 • Oppgaven

  Oppgaven slippes onsdag 28. september 2022, kl 12:00. Lagene har 48 timer på å levere sitt løsningsforslag i enten film- presentasjon- eller tekstformat. Når oppgaven er sluppet vil du kunne finne den igjen her.

  OPPGAVEN 2022

 • Innlevering

  Send inn ditt løsningsbidrag fredag 30. september før kl.13:00! Stor fil? Vi anbefaler å bruke www.filemail.com. Send filen først til deg selv og deretter videresender lagleder til oss, eller kopier linken du får i filemail og send den til oss via lagleders e-post. Vi gleder oss til å se bidragene deres! 

  Send mail til:

Meld deg på i dag!

Besøk oss på Your Extreme-Turné

I september besøker vi seks campuser hos Universitetet i Sørøst-Norge (USN) og Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU). Kom innom turnébussen for en kaffe og sjekk ut våre bedriftspresentasjoner og få et innblikk i hvordan dine karrieremuligheter ser ut i Kongsberg Gruppen.

Ocean of opportunities and challenges

I 2021 var temaet for konkurransen “Ocean of opportunities and challenges”: Menneskets beste venn.

Urbanisering – samspill mellom hav og land

I 2019 var temaet for konkurransen “Urbanisering – samspill mellom hav og land”. Løsningsforslaget til vinnerlaget "Green Hemisphere" baserte seg på et konsept der man benytter seg av tørris eller sølv iodid for å utløse nedbør.

Matproduksjon i havet

Les mer om vinnerne av Your Extreme 2018, «Worst Case Scenario». Deres løsningsforslag var basert på sirkulær økonomisk tenkning som vil si å designe en industri slik at minst mulig ressurser går til spille.

Fotoalbum

Vinner av Hovedprisen 2021, "BlueMocean"

Vinner av Innovasjonssprisen 2021, "Ocean's 5"

Vinner av Bærekraftprisen 2021, "Tønsberg Gruppen"

 • Vinner av Hovedprisen 2021, "BlueMocean"

 • Vinner av Innovasjonssprisen 2021, "Ocean's 5"

 • Vinner av Bærekraftprisen 2021, "Tønsberg Gruppen"