Skip to main content

Your Extreme 2021

Your Extreme er en case-konkurranse arrangert i regi av Kongsberg Gruppen og NTNU. Er du en som gjerne bidrar med gode ideer og kreative løsninger på vanskelige problemstillinger? Da heier vi på deg, og inviterer deg til å delta i YourExtreme 2021!

 • Registrering

  Registreringen for YourExtreme åpner 22. februar 2021. Meld deg på som enkeltperson, eller som et lag med 1-5 andre studenter, gjerne fra forskjellige årstrinn og studieretninger.

  REGISTRERINGSSKJEMA

 • Oppgaven

  Oppgaven slippes digitalt 9. mars 2021. Lagene har 72 timer på å levere sitt løsningsforslag i et videoformat på maks 3 min.

  Oppgaveteksten, norsk

  The assignment, english

  LES MER

 • Kontakt oss

  Lurer du på noe? Alle spørsmål er gode spørsmål – vi hjelper deg gjerne om du lurer på noe praktisk rundt oppgaven.

  Send mail til:

Awardshow 2021

Torsdag 25. mars fra kl.19:00 arrangerer vi Awardshow! Vi inviterer til en hyggelig kveld med morsomme konkurranser og flere flotte premier.

Les mer

Oppgaveslippet 2021

YourExtreme er tilbake 9. mars og vi starter det hele med et digitalt oppgaveslipp! Vi inviterer til spennende foredrag og samtaler, samt lansering av årets oppgave.

Les mer

Urbanisering – samspill mellom hav og land

I 2019 var temaet for konkurransen “Urbanisering – samspill mellom hav og land”. Løsningsforslaget til vinnerlaget "Green Hemisphere" baserte seg på et konsept der man benytter seg av tørris eller sølv iodid for å utløse nedbør.

Les mer

Matproduksjon i havet

Les mer om vinnerne av Your Extreme 2018, «Worst Case Scenario». Deres løsningsforslag var basert på sirkulær økonomisk tenkning som vil si å designe en industri slik at minst mulig ressurser går til spille.

Les mer
Oppgaveslippet 2021

Fotoalbum