Skip to main content

Warehouse Operative

Kongsberg Aviation Maintenance Services (KAMS) er et MRO-selskap som eies av Kongsberg Gruppen (majoritet) og Patria. Selskapet har inngått et strategisk samarbeid med det norske Forsvaret for vedlikehold, reparasjon og overhaling av Forsvarets plattformer. Selskapet har også inngått kontrakter med større internasjonale aktører innen flyindustrien for både nyproduksjon og vedlikehold. 

KAMS har vært gjennom en endring av organisasjonen og jobber med flere spennende prosjekter som krever betydelig flere personellressurser. KAMS ønsker å ansette en dedikert Warehouse Operative til vårt team på Bardufoss. Warehouse Operative inngår i et team på fire medarbeidere og vil få et særskilt ansvar for forvaltning og oppfølging av verktøy, bakkeutstyr og drivstoff, oljer og smøremidler. Stillingen ligger administrativt under Operations Manager men følges faglig opp av Logistics Manager.  

Warehouse Operative har et generelt ansvar for tidsriktig og effektivt mottak, lagring, plukk og distribusjon av materiell til produksjon i henhold til gjeldende kvalitetskrav. Materiellet forvaltes i KAMS ERP system Infor LN.

Stillingen vil ha hovedfokus på oppfølging av verktøy, bakkeutstyr og POL produkter men teamet vil samarbeide om den totale logistikkstøtten og må bygge kompetanse på tvers av oppgavene for å sikre fleksibilitet og god understøttelse. I oppfølging av POL produkter vil stillingen ha ansvar for datablad arkivet. Dette ligger i applikasjonen EcoOnline og kjennskap til dette systemet er positivt.

Vi ser etter en Warehouse Operative som evner å jobbe selvstendig, ta initiativ og se gode løsninger. Videre må du like å jobbe i team, kommunisere og samarbeide både mot kunde og kollega.

Utdanning innen økonomi og logistikk ønskelig sammen med erfaring fra lagerdrift. Erfaring fra flyindustri vil være positivt. Stillingen krever gode engelskkunnskaper, både skriftlig og muntlig. Må ha førerkort klasse B, ønskelig med truckførerbevis.

Vi tilbyr:

-         En utfordrende stilling i et internasjonalt konsern

-         Spennende og interessante kunder og samarbeidspartnere

-         Godt arbeidsmiljø

-         Gode utviklingsmuligheter og konkurransedyktige betingelser

 

Arbeidssted: Bardufoss. Noe reisevirksomhet må påregnes.

Søkere må kunne sikkerhetsklareres for Hemmelig.