Skip to main content

Vil du lede og utvikle nerder?

Team Manager Software

Missile Systems er en divisjon i Kongsberg Defence and Aerospace, som er et forretningsområde i Kongsberg Gruppen. Missile System sine hovedprodukter er avanserte missiler som Naval Strike Missile (NSM) og Joint Strike Missile (JSM)

Hvem er vi?
Vi er en nerdete softwaregjeng. Vi elsker faget vårt. Vi jobber med utvikling av software til missiler. Kan det bli bedre? Jada, vi har det veldig gøy sammen. Både på jobb og i fritiden. Noen gamer sammen, andre trener sammen, holder på med teknologiprosjekter eller tar en runde med frisbee-golf. På jobb er vi delt inn i spennende prosjektteam med forskjellige ansvarsområder. Vi samarbeider tett, både innad i teamet og med andre team. Yngstemann er 19. Eldstemann har fylt 67. Vi har en del jenter i avdelingen også. Vi koder masse, men er også på lab’en og tester det vi lager. Noen er også med på testfyringer. Vi får jevnlig faglig påfyll med kurs, konferanser, teknolunsj og foredrag. Fremover skal vi ha fokus på å modernisere utviklingsplattformen vår. Nye verktøy og ny teknologi. Det blir gøy!

Hvem er du?
Du er teknologiinteressert og har nok et nerdegen i deg. Du har skikkelig lyst til å engasjere deg i folka våre. Veilede dem til å bli den beste versjonen av seg selv. Prate masse med de og engasjere deg i alt de holder på med. Le med de og støtte de når de har det vanskelig.
Du har også veldig lyst til å være med på reisen vår, med å sørge for at utviklingsplattformen vår blir moderne og effektiv. I tillegg til alt dette, må du sammen med lederteamet ditt (Elin, Dag-Ole og Thomas), holde hjula i gang for alle disse fine nerdene, slik at de får gjort jobben sin. Du må være modig, tørre å ta beslutninger, og være tilstede i all slags vær.

Vi kan tilby:

  • En jobb der du kan engasjere deg i både mennesker og teknologi
  • Et inkluderende, sammenspleiset og uformelt miljø
  • Mulighet for uendelig med utvikling, både faglig og menneskelig
  • God oppfølging og individuell opplæring.
  • Avansert fagmiljø med en god kultur for å bygge hverandre opp
  • Konkurransedyktige betingelser og gode velferdsordninger med eget treningssenter, fordelaktig aksjeprogram, firmahytter og mye mer.

Kandidater som søker på stillingen vil i forbindelse med rekrutteringsprosessen bli gjenstand for bakgrunnssjekk og vurdering av i lagt til grunn ved valg av kandidat. For å være aktuell kandidat til stillingen må du kunne sikkerhetsklareres i Norge og NATO og autoriseres, jfr. Sikkerhetsloven. Vi gjør oppmerksom på at vi behandler søknader fortløpende så ikke nøl med å ta kontakt med Elin på 90628890 eller Elin.Lintvedt@kongsberg.com om du har ytterligere spørsmål om stillingen.