Er du en med teknisk IT-erfaring som ønsker å være en del av et verdensledende selskap innen maritim overvåkning?

Systemingeniør

I over 200 år har KONGSBERG laget løsninger som gjør det mulig for mennesker verden over å levere ekstreme prestasjoner under ekstreme forhold. Vi er i dag verdensledende på flere områder innenfor maritim virksomhet, forsvar, romfart, olje og gass. Vår styrke er å sette sammen brede kompetansemiljøer rundt produkter, teknologier og markedsbehov.

Kongsberg Norcontrol er et datterselskap i Kongsberg Defence & Aerospace AS. Kongsberg Norcontrol utvikler og leverer maritime overvåkningssystemer til blant annet havner, kyster og havvindparker i over 40 land. Systemene våre bidrar til økt sikkerhet og effektiv overvåkning på sjøen for å unngå kollisjoner, tap av menneskeliv og miljøødeleggelser. Vårt hovedkontor ligger i vakre Horten i Vestfold og i tillegg har vi kontorer i Singapore, Storbritannia og India. Vi er ca. 80 stolte, entusiastiske og dyktige medarbeidere, og vi ønsker oss flere på laget.

Er du en dedikert systemingeniør som ønsker en spennende utfordring i et teknologikonsern i verdensklasse. Du får erfaring med ledende produkter for maritime overvåkingssystemer og muligheten til å jobbe med svært dyktige kolleger i et miljø basert på læring og erfaringsutveksling. Våre systemingeniører er involvert i design, leveranse og vedlikehold av den totale løsningen til kunden. Da kan du være akkurat den personen vi ser etter. Bli med på reisen i Kongsberg Norcontrol – en del av Norges mest spennende teknologiselskap!

Våre kunder befinner seg spredt i Norge og ellers i verden. Reising vil derfor være en del av stillingen.

For å lykkes, må du trives med å arbeide selvstendig, med et kunnskapsrikt og involverende team i ryggen. For den rette kandidaten vil det være spennende muligheter for utvikling og opplæring i et bredt fagspekter.

 

Hvem er du?

Vi ser etter deg med utpreget evne til samarbeid og sterk motivasjon og energi for både å forme og levere tjenester til Kongsberg Norcontrols mange kunder. Du evner å beholde både humøret og roen i uoversiktlige situasjoner og har nødvendig kompetanse og utholdenhet til å gjennomføre komplekse tekniske løsninger i kombinasjon med operasjonelle behov. 

Vi jobber i en flat struktur og har et sterkt ønske om å få god kunnskapsflyt og tett samhandling på tvers.

 

Av fagkunnskap ser vi etter deg med god kjennskap til en eller flere av disse områdene:

 • Teknisk systemdesign
 • Microsoft-produkter
  • Windows (Server, Workstation)
  • Databaser (MS SQL)
  • VMware
  • Azure
 • Nettverk og sikkerhet
 • Linux

 

Din arbeidshverdag

Som systemingeniør i Kongsberg Norcontrol vil du ha ansvar for å opprettholde kvalitet i våre kunders systemer gjennom proaktivt og forebyggende arbeid. Dette arbeidet foregår både på site og ved remote support.

Du vil også inngå i vår helpdesk og vaktordning for våre kunder.

 

Høres dette spennende ut, så legg inn en søknad og ta også gjerne kontakt med: 

Marius Pettersen, 906 18 574 eller Stig Wahlstrøm, 958 85 314.