Skip to main content

Manufacturing Engineer

Manufacturing Engineer

Kongsberg Maritime toimittaa korkean teknologian järjestelmiä ja ratkaisuja asiakkailleen haastaviin olosuhteisiin maailmanlaajuisesti. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työn globaalin meriteollisuuden alalla sekä hyvät koulutus- ja etenemismahdollisuudet innostavassa ja alati kehittyvässä työyhteisössä.

Haemme Kongsbergin uudistettuihin tuotantotiloihin, potkurilaitteiden kokoonpanoon, teknistä asiantuntijaa toimimaan yhteistyössä tuotannon työntekijöiden, -työnjohtajien ja QHSE-osaston kanssa. Teknisenä asiantuntijana tehtävääsi kuuluu potkurilaitteiden kokoonpanon ja koeajon sekä paikallisen MES-järjestelmän (Manufacturing execution system) kehittäminen, tarvittavien työkalujen saatavuuden varmistaminen sekä työohjeiden ylläpitäminen.

Odotamme sinulta soveltuvaa teknistä koulutusta, kuten diplomi-insinööri tai insinööri, osaamista ohjelmisto- ja automaatiojärjestelmistä sekä työkokemus konepajaympäristössä katsotaan eduksi. Omaat hyvän englannin kielen taidon sekä kykenet itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn ja omaat hyvät yhteistyö- ja kommunikointitaidot.

 

Jätä hakemuksesi CV:n kera 25.9.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Petri Ahomäki, Manufacturing Engineering Manager, puh. +358 40 555 9680.

Lisätietoa yrityksestä löytyy: www.km.kongsberg.com.

 

 

 

WORLD CLASS – through people, technology and dedication