Skip to main content

Awardshow

Gjennom Your Extreme vinner du erfaring, innflytelse, og oppmerksomheten til potensielle arbeidsgivere. I tillegg kan man vinne 100 000,-!

Casekonkurransen er for studenter ved Universitet i Sørøst-Norge (USN) og Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU). Studentene løser samme oppgave, men det vil bli kåret en vinner i nord (NTNU) og en vinner i sør (USN). Det hele avsluttes med to separate festmiddager – en i Trondheim og en i Kongsberg.

Awardshowet finner sted:

NTNU: Scandic Lerkendal 03. november 2022 kl.18:00

USN: Kongsberg Grand Hotel Magazinet 10. november 2022 kl.18:00. Vi setter opp busstransport mellom campusene i regionen.

Alle lag som leverer oppgave, er invitert til Awardshow. Her hedrer vi engasjementet, og spanderer en tre-retters middag sammen med ledere fra Kongsberg Gruppen. Konferansierene Arian og Nate, kjent fra StudioP3, leder oss gjennom programmet. Kvelden avsluttes med en overraskelseskonsert du sent vil glemme.

På begge skolene kåres det tre vinnere:

HOVEDPRISEN
Premie kr 100 000,-
Besøk på KONGSBERG-lokasjon.
Presentere sin idé for over 120 av våre toppledere på vår årlige toppledersamling

Vinnerlaget må på en overbevisende måte beskrive det mest utstrakt og tverrfaglige forslaget. Løsningen må ha signifikant betydning på det valgte scenarioet. Deres forslag må vise bredde tenkning, mot, kreativitet og troverdighet.

INNOVASJONSPRIS
Premie kr 5000,-
Vinnerlaget må på en troverdig måte beskrive den mest relevante og robuste teknologiske løsningen som ennå ikke er kjent.

BÆREKRAFTSPRIS
Premie kr 5000,-
Vinnerlaget må på en overbevisende måte legge vekt på gjenbrukspotensialet av utstyr og ressurser, i lignende eller andre sammenhenger. Løsningen må bygges på et langsiktig perspektiv, der forebyggende tiltak er en integrert del av konseptet.

Lykke til!