Skip to main content

HVA ER YOUR EXTREME?

Your Extreme er en 48 timers case-konkurranse, hvor studenter på NTNU og USN får muligheten til å løse reelle og viktige problemstillinger, der bærekraft og teknologi står sentralt. Man leverer oppgaven i video-, tekst- eller presentasjonsformat. Juryen kårer vinnere av hht. bærekraftsprisen, innovasjonsprisen og hovedprisen på en storslått Awardkveld for alle påmeldte lag.

Hvert år arrangeres Your Extreme - en studentkonkurranse laget av KONGSBERG i samarbeid med NTNU og USN. Siden 2013 har tusenvis av studenter deltatt for å teste ut - og vise frem - sine interesser, kunnskaper og gode ideer.

YourExtreme er en 48 timers case-konkurranse, hvor grupper på 1-5 studenter får muligheten til å løse reelle og viktige problemstillinger, der ofte bærekraft og teknologi står helt sentralt.

KONGSBERG jobber for å sikre en trygg, effektiv og miljøvennlig hverdag for alle, og vi er stadig på jakt etter nye kloke hoder som ønsker å bidra positivt til vår felles fremtid.

Hensikten med konkurransen er å inspirere til kreativitet, personlig uttrykkelse og nytenking blant studenter, og vise at det er en sammenheng mellom det man lærer i studietiden og det man skal løse av oppgaver når man kommer ut i arbeidslivet. Med dette håper vi at studentene blir motivert til å stå løpet ut og fullføre studiene.

YourExtreme er derfor den perfekte mulighet til å vise frem din kompetanse og entusiasme for medstudenter og potensielle arbeidsgivere. 

Alle studenter ved NTNU og USN er invitert til å bli med på Your Extreme. Studenter ved NTNU løser oppgaven i konkurranse med sine NTNU-medstudenter, og alle NTNU-lag feires på Awardshow i Trondheim den 03. november på Scandic Lerkendal. Studenter ved USN løser oppgaven i konkurranse med sine USN-medstudenter, og alle USN-lag feires på Awardshow i Kongsberg den 10. november på Grand Hotel Magazinet.