Skip to main content

Varaosamyyjä

Kongsberg Maritime on globaali meriteollisuuden yritys, joka tarjoaa innovatiivisia ja luotettavia teknisiä ratkaisuja kaikille meriteollisuuden sektoreille. Kongsberg Maritime Finland Oy:n toimipisteet sijaitsevat Raumalla, Kokkolassa ja Turussa. Suomessa suunnitellaan, markkinoidaan sekä valmistetaan ohjailupotkuri-, kansikone- ja vesisuihkulaitteita laivoihin, sekä suunnitellaan uutta teknologiaa meriteollisuuteen. Työllistämme suomessa noin 500 henkilöä.

Vahvistamme globaalia asiakastukeamme ja haemme Rauman kansikonelaitteiden huolto-osastolle Varaosamyyjää. Varaosamyyjänä tulet toimimaan osana Rauman varaosamyyntitiimiä. Ensisijaisiin työtehtäviisi kuuluu varaosatarjousten ja -suositusten laatiminen paikallisen asiantuntijatiimimme tukemana. Tehtävää hoidetaan sekä kansainvälisen huoltoverkostomme kautta että olemalla suoraan yhteydessä asiakkaisiimme Suomessa ja ulkomailla, joten hyvät viestintätaidot ovat merkittävässä roolissa. Rooli on määräaikainen ja kestää elokuun 2022 loppuun. Mahdollisuus jatkoon. 


Mitä odotamme sinulta:
• Soveltuvaa teknisen- tai kaupallisen alan koulutusta
• Ymmärrys laivanrakennus- tai konepajateollisuudesta, sekä piirustusten lukutaito ja aikaisempi kokemus kansainvälisestä kaupasta katsotaan eduksi
• Hyvää englannin kielen taitoa
• Reipasta ja oma-aloitteista otetta työhön
• Hyviä viestintä-, yhteistyö- ja vuorovaikutustatitoja
• Kykyä itsenäiseen työskentelyyn
• Ongelmanratkaisutaitoja, paineensietokykyä ja joustavuutta

 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työn globaalin meriteollisuuden alalla sekä hyvät koulutus- ja etenemismahdollisuudet innostavassa ja alati kehittyvässä työyhteisössä. Työyhteisössämme vallitsee kansainvälinen ilmapiiri, jossa työtä tehdään rennolla otteella.

Työntekopaikka
Rauma, Suomi

Yhteyshenkilö
Oili Reunamäki, Team Leader Spare part sales, oili.reunamaki@km.kongsberg.com. Mikäli roolista herää kysyttävää, Oiliin voi olla yhteydessä myös puhelimitse klo. 9-14 välillä.

 


WORLD CLASS – through people, technology and dedication