Skip to main content

Varaosamyyjä

Kongsberg Maritime toimittaa korkean teknologian järjestelmiä ja ratkaisuja asiakkailleen meriteollisuuteen haastaviin olosuhteisiin maailmanlaajuisesti. Kongsberg Maritime Finland Oy:n toimipisteet Suomessa sijaitsevat Raumalla, Kokkolassa ja Turussa. Suomessa suunnitellaan, markkinoidaan sekä valmistetaan ohjailupotkuri-, kansikone- ja vesisuihkulaitteita laivoihin sekä suunnitellaan uutta teknologiaa meriteollisuuteen. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työn globaalin meriteollisuuden alalla sekä hyvät koulutus- ja etenemismahdollisuudet innostavassa ja alati kehittyvässä työyhteisössä.

 

Vahvistamme globaalia asiakastukeamme ja haemme Rauman kansikonelaitteiden huolto-osastolle varaosamyyjää. Varaosamyyjän tehtävää hoidetaan sekä kansainvälisen huoltoverkostomme kautta, että olemalla suoraan yhteydessä asiakkaisiimme Suomessa ja maailmalla. Tulet toimimaan osana Rauman varaosamyyntitiimiä ja ensisijaisiin työtehtäviisi kuuluu varaosatarjousten ja -suositusten laatiminen paikallisen asiantuntijatiimimme tukemana.

 

Odotamme sinulta soveltuvaa teknistä tai kaupallista koulutusta, hyvää englannin kielen taitoa sekä reipasta ja oma-aloitteista otetta työskentelyyn. Kykenet myös toimimaan itsenäisesti ja omaat hyvät yhteistyö- ja kommunikointitaidot. Ymmärrys laivanrakennus- tai konepajateollisuudesta, piirustusten lukutaito ja aikaisempi kokemus kansainvälisestä kaupasta katsotaan eduksi.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Oili Reunamäki, Team Leader Spare part sales, puh. +358 40 822 6887.

Jätä hakemuksesi CV:n kera 3.3.2021 mennessä.

 

 

  

WORLD CLASS – through people, technology and dedication