Skip to main content

Tilkallingsvikar driftsingeniør i KSAT

KSAT er en av verdens ledende aktører for satellittbaserte tjenester. Vi har antennestasjoner spredt over hele kloden, hvor den største ligger på Svalbard. Her lastes data ned fra polarbanesatellitter som videre blir sendt til kunder over hele verden. Fra hovedkontoret i Tromsø lastes det daglig ned enorme mengder data som prosesseres før den sendes ut til kunden. 

En driftsingeniør hos oss jobber i team, ansvarlig for operasjonssenteret. Viktige oppgaver er bl.a å monitorere, kontrollere og ved behov feilsøke sentrale systemer fra antennestyring til datanedlasting, dataanalyse og dataoverføring ut til kundene.

Vi søker nå etter opptil flere vikarer til vårt driftsteam som kan hjelpe oss med bemanning spesielt i ferieperioder, men også ellers når det måtte passe. På teamet jobbes det 3 delt turnus og det driftes fra operasjonsrommet i Tromsø 365 dager i året, 24 timer i døhnet. I helger jobbes det 12 timers skift. Vi søker nå etter en eller flere vikarer som kan hjelpe oss med bemanning spesielt i ferieperioder, men også ellers når det måtte passe. Et engasjement hos oss fint kan la seg fint kombinere med et pågående studie. 

Vi er en servicebedrift som alltid skal ha kunden i fokus. Arbeidssted for begge type stillinger er Tromsø.

Stillingen krever at den som ansettes oppfyller vilkårene for sikkerhetsklarering.

Kvalifikasjoner:
• Ingeniørutdanning eller tilsvarende relevant teknisk bakgrunn.
• God teknisk forståelse og evne til å tenke kreativt og selvstendig. 
• Gode muntlige og skriftlige kommunikasjonsevner, både på norsk og engelsk.

Personlige egenskaper:

• Du må ha interesse og evne for den tidsfleksibiliteten som skiftarbeid gir.
• Du må være fleksibel, og kunne håndtere både uforutsette oppgaver og værsituasjoner.
• Strukturert, selvstendig, positiv og pliktoppfyllende.
• Du må trives i et til tider svært hektisk driftsmiljø.

 

Som ansatt i KSAT har du gode muligheter for faglig og personlig utvikling. Vi tilbyr lønn etter kvalifikasjoner, gode velferds- og forsikringsordninger og et svært dynamisk og trivelig arbeidsmiljø.

KSAT legger vekt på å sikre mangfold i bedriften ved å ta hensyn til kjønn, alder og kulturell bakgrunn under rekrutteringen.