Testleder

Har du erfaring med testledelse?

Vi søker en selvstendig og strukturert testleder til avdeling IT Defence i Kongsberg IT. Avdelingen leverer IT-tjenester til Kongsberg Defence & Aerospace (KDA). Vi har mange spennende prosjekter på gang, og har derfor behov for å styrke avdelingen med en erfaren testleder.

Du vil ha ansvaret for at testing gjennomføres etter våre prosesser og bistå prosjektleder i gjennomføringen. Vi søker deg som har den gode miksen av å være kvalitets-, kunde- og resultatorientert, og som har evnen til å motivere og samhandle godt med de rundt deg. Du vil være spesialist og rådgiver i testing av IT prosjekter, sette krav til testing hos leverandører og samarbeide med kollegaer og kunder.

 

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Utdanning på Bachelornivå
  • IT-teknisk forståelse
  • Dokumentert erfaring som IT testleder
  • Gode kommunikasjonsevner, skriftlig og muntlig både på norsk og engelsk
  • ISTQB-sertifisering, er ønskelig men ikke et krav.

Personlige egenskaper:

  • Selvstendig, men også teamorientert
  • Strukturert og systematisk
  • Trives med komplekse problemstillinger, hvor det må foretas rasjonelle vurderinger
  • Du liker å arbeide på tvers av disipliner og teknologiområder

Hos oss vil du møte spennende utfordringer i et høyteknologisk internasjonalt miljø. Vi har konkurransedyktige betingelser, pensjons- og forsikringsordninger, samt et fordelaktig aksjeprogram for deg som er ansatt. Vi legger til rette for kontinuerlig utvikling, både faglig og personlig, gjennom utfordringer i hverdagen, kurs og mulighet for videreutdanning. Vi har mye å tilby også utenfor arbeidstid, blant annet eget treningssenter, firmahytter, innovasjonssenter, rabatterte billetter til arrangementer, samt en sosial gruppe for unge medarbeidere.

Arbeidssted: Kongsberg eller Asker

Om oss: 

KONGSBERG IT fungerer som en fellestjeneste for Kongsberggruppen og dens forretningsområder. Funksjonen har i dag over 300 ansatte fordelt på flere lokasjoner, og har som oppgave å støtte forretningsområdenes ambisjoner om vekst og utvikling, samt bidra til sikker og effektiv drift av IT tjenestene. KONGSBERG IT er og skal være den viktigste IT partner til forretningsområdene.

Du kan lese mer om KONGSBERG IT her: https://www.kongsberg.com/no/careers/kongsberg-it/

 

Kandidater som søker på stillingen, vil i forbindelse med rekrutteringsprosessen bli gjenstand for bakgrunnssjekk og vurdering av denne vil bli lagt til grunn ved valg av kandidat. For å være aktuell kandidat til stillingen må du være kvalifisert for å bli sikkerhetsklarert, jfr. Sikkerhetsloven.