Skip to main content

Test Tekniker / Test Ingienør

En spennende mulighet har dukket opp hos oss i Kongsberg Maritime som Test Tekniker/Ingeniør. I denne rollen vil du i hovedsak jobbe med service, sammenstilling og test av elektronikken til våre hydroakustiske undervannssensorer. Sensorene opererer i krevende omgivelser på store dybder og våre kunder forventer kvalitet i verdensklasse, dermed må alle produktene gjennom grundige testprosedyrer.

Hovedoppgavene som tekniker/Ingeniør vil være service, sammenstilling og tester for å sikre at produktene oppfyller nødvendige kvalitetsstandarder, samt rapportere og følge opp eventuelle avvik som avdekkes. For dette arbeidet er vi på jakt etter deg som er effektiv, strukturert, og har høy fokus på kvalitet. Du vil bli en del av et engasjert, teknisk kompetent og kvalitetsbevisst team.

Viktige ansvarsområder

 • Test og kontroll av elektronikk og programvare
 • Samarbeid med utviklingsavdelingen i utviklingsprosessen av neste generasjons sensorer
 • Bidra til kontinuerlig forbedring
 • Kommunikasjon rundt funn, avvik og forbedringsmuligheter med blant annet teamleder, produkteiere og prosjektledere

 

Kvalifikasjoner og erfaring

 • Relevant bachelor eller teknisk fagskole utdanning, eventuelt relevant fagbrev (produksjonselektroniker, IT, elektriker eller lignende).  Relevant arbeidserfaring eller personlige egenskaper kan kompensere for manglende formell kompetanse.
 • Erfaring fra produksjon, testing, service/reparasjon eller lignende.
 • Gode kommunikasjonsevner på norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig

 

Denne ansettelsen kan kreve sikkerhetsklarering fra Nasjonal sikkerhetsmyndighet eller bakgrunnssjekk. For mer informasjon besøk www.nsm.no.

 

Du er i stand til å

 • handle på eget initiativ, få ting til å skje og ta ansvar for resultatene
 • bruke en metodisk og systematisk tilnærming, planlegge fremover og definere klare prioriteringer
 • analysere komplekse problemstillinger og komme opp med rasjonelle vurderinger
 • kommunisere på en klar, presis og strukturert måte
 • samarbeide godt med andre, dele kunnskap, erfaring, informasjon og støtte andre i jakten på teamets mål
 • være bevisst egne styrker og begrensninger og forfølge lærings- og karriereutviklingsmuligheter

 

Hva vi kan tilby

Vi tilbyr konkurransedyktig lønn og goder med gode utviklingsmuligheter i et internasjonalt miljø. Vi har gode ferieordninger i tillegg til en god pensjons- og forsikringsordning. Hos oss vil du få grundig opplæring og kursing. Du vil være omgitt av mange engasjerte kollegaer med ulik kompetanse du kan støtte deg på og lære sammen med. Du får mulighet til å jobbe med ledende og moderne produkter i et internasjonalt konsern med mange interne karrieremuligheter.


Arbeidssted
Horten, Strandpromenaden 50

Kontaktperson
Paul Olav Sommerstad Holm, Team Manager, +47 902 84 599

 

Kongsberg Maritime, et datterselskap av KONGSBERG, er et globalt marint teknologiselskap som leverer innovative og pålitelige teknologiløsninger for alle marine industrisektorer, inkludert: Handel, offshore, subsea og marine. Selskapet har hovedkontor i Kongsberg, Norge, og har produksjons-, salgs- og servicefasiliteter i 34 land. Kongsberg Maritime er en del av KONGSBERG, et internasjonalt, kunnskapsbasert konsern som leverer høyteknologiske systemer og løsninger til kunder innen olje- og gassindustrien, handelsflåten, forsvaret og luftfarten.

Vår Sensor - og robotikkdivisjon utvikler og leverer sensorer i verdensklasse og smart robotikk for marine-, forsknings- og marineapplikasjoner. Divisjonen har ansvaret for KM's ledende tilbud av undervannskartleggingssystemer, undervannsposisjonering, marine robotikk, fiskeri- og marinesensorer, presisjonsposisjonering og sensorløsninger.

I Kongsberg er vi lidenskapelige problemløsere og leverer ekstrem ytelse under ekstreme forhold.  Vi gjør dette gjennom høykvalitetsprodukter og tjenester utviklet for å levere de beste fordelene til våre kunder.

WORLD CLASS – through people, technology and dedication