Skip to main content

Teknologi og prosesser til Space

Teknologiingeniør (KSE 11/21)

Space and Surveillance er en divisjon i Kongsberg Defence & Aerospace og leverer avanserte produkter, tjenester og løsninger til satellitt og romfartsindustrien.  Produkt- og tjenesteportefølje omfatter: satellitt bakkestasjoner, mekanismer og elektronikk om bord på satellitter, satellitt-tjenester og teknologi for launch av nyttelast.

Space Electronics utvikler og produserer elektronikk til satellitter. Vi holder til i vakre og flotte Horten i Vestfold. Vi er ca 140 stolte, entusiastiske og flinke medarbeidere, og vi ønsker oss flere på laget. Synes du det er spennende å jobbe med utfordrende ting? Her hos oss lager vi hardware til bruk på satellitter. Det krever at vi må lære noe nytt hele tiden. Om du liker utfordringer og i tillegg liker å lære bort, da kan vi være rette sted for deg. Om du blir begeistret og glad når du løser noe skikkelig utfordrende sammen med andre, da passer du veldig godt hos oss.

BLI MED PÅ REISEN I SPACE ELECTRONICS - EN DEL AV NORGES MEST SPENNENDE TEKNOLOGISELSKAP!

Du blir en del av teamet bestående av 6 dyktige kollegaer i Teknologigruppa. Vi er engasjerte og ikke minst en mangfoldig gjeng, - noen er morgenfugler, mens andre går for en roligere start på dagen. Noen begreistrer! flere er musikalske, noen mekker bil og båt, og noen løper løper milevis i skog og mark. Felles i gruppa er vilje til å få til de vanskelige tingene. 

For å drive utviklingen av prosesser og materialer samt  å sikre samsvar med kundekrav ønsker vi deg som vil jobbe med:

Arbeidsoppgaver

 • Utvikling og kvalifisering av prosesser, både praktisk og teoretisk
 • Ansvar for materialer og prosesser i leveranseprosjekter opp mot kunde
 • Fagansvar for produksjonsutstyr og prosesser innen PCB eller hybridteknologi
 • Oppfølging og vurdering av materialer og teknologier
 • Beregninger, analyse og anbefaling av løsninger

Din kompetanse

 • MSc Fysikk, elektronikk eller mikro/nanoteknologi
 • Gjerne ha erfaring med produksjonsprosesser for PCB eller hybrid
 • Kunnskap og interesse for standarder og spesifikasjoner

Dine personlige egenskaper er trolig

 • Metodisk og systematisk
 • Har driv og liker å eie og drive frem prosesser 
 • Har gode samarbeids- og kommunikasjonsevner

Som ansatt i Kongsberg Defence & Aerospace AS får du først og fremst mange flinke kolleger. Vi har konkurransedyktig vilkår og gode forsikringsordninger. Ved oppstart får du en faglig veileder (fadder/mentor) og opplæringsprogram.

Vi holder til i kystbyen Horten, midt i hjertet av Vestfold. I Horten er vi stolte av å tilby flotte omgivelser med rikt kulturliv og gode oppvekstsvilkår. Se videosnutt fra Horten https://vimeo.com/139789537

Kandidater som søker på stillingen vil i forbindelse med rekrutteringsprosessen bli gjenstand for bakgrunnssjekk og vurdering av denne vil bli lagt til grunn ved valg av kandidat. For å være aktuell kandidat til stillingen må du kunne være kvalifisert for å bli sikkerhetsklarert på et senere tidspunkt i ansettelsen, jfr. Sikkerhetsloven.