God på å lede folk? Team opp med oss!

Team Manager - Manufacturing Engineering

Vi søker etter to Team Managere til avdelingen Manufacturing Engineering. Avdelingen utvikler seg raskt for å støtte veksten i Produksjon, etablering av flere produksjonssteder og utvikling av nye produkter. Team Manager vil være sentral i arbeidet med å styrke fokuset på kvalitet og effektivisering, samt opprettelsen av Centre of Excellence for missilsammenstilling i KDA. I dag består avdelingen av ca. 30 medarbeidere.

Som Team Manager i avdelingen blir du en del av et godt arbeidsmiljø, bestående av nyansatte og medarbeidere med mange års erfaring i bedriften. Det er bred kompetanse innen produktene som sammenstilles, produksjonsteknologi og forbedringsverktøy (LEAN). Liker du en utfordrende hverdag, har erfaring og egenskaper til å utvikle produksjonsmiljøet vårt videre, så vil du passe godt inn hos oss!

Eksempler på arbeidsoppgaver:

 • Lede og følge opp aktiviteter internt i gruppa
 • Utarbeide handlingsplaner basert på bedriftens mål og egne analyser
 • Ansvar for å opprette og vedlikeholde nødvendige prosedyrer og instruksjoner
 • Anvende ny teknologi for å forbedre produksjonsprosessene
 • Opplæring og sikre etterlevelse av bedriftens styringssystem

Dette MÅ være på plass:
Kompetanse og erfaring fra et produksjonsmiljø (eks. ledelse, kvalitet, logistikk eller konstruksjon)
Teknisk utdannelse innen elektro eller mekaniske fag, evt. annen relevant bakgrunn

Det er ønskelig at du har:

 • Erfaring med personal eller prosjektledelse
 • Kjennskap til kvalitetsstandarder (eks. ISO 9001)
 • Evne til å jobbe strukturert og målrettet, men også kunne samarbeide og kommunisere
 • Positiv innstilling, tar initiativ og holder roen i en hektisk hverdag
 • Gode dataferdigheter, gjerne med kunnskap om PDM og ERP- systemer
 • Gode engelsk kunnskaper

Vi kan tilby:
Vi ønsker å utvikle våre ansatte både faglig og personlig. I KONGSBERG får du muligheten til å jobbe med produkter i verdensklasse i et høyteknologisk miljø med engasjerte og positive kolleger. Vi har konkurransedyktige betingelser, pensjons- og forsikringsordninger, samt et fordelaktig aksjeprogram for deg som er ansatt. KONGSBERG tilbyr også treningssenter, innovasjonslab, firmahytter, rabatterte billetter til kultur- og sportsarrangementer, samt et eget fritidsprogram for unge medarbeidere.

Missile Systems er en divisjon i Kongsberg Defence & Aerospace, og våre hovedprodukter er sjømålsmissiler. Vi utvikler og leverer missiler til fartøy, kystartilleri, helikopter og kampfly. Remote Tower Systems for fjernstyring av kontrolltårn for flyplasser er også ett av våre produkter. Vi har stor oppdragsmengde grunnet leveranse og utvikling på Naval Strike Missile (NSM) og Joint Strike Missile (JSM-) og Remote Tower System.
Kandidater som søker på stillingen vil i forbindelse med rekrutteringsprosessen bli gjenstand for bakgrunnssjekk og vurdering av denne vil bli lagt til grunn ved valg av kandidat. For å være aktuell kandidat til stillingen må du kunne sikkerhetsklareres og autoriseres, jfr. Sikkerhetsloven.

Søknader behandles fortløpende så ikke nøl med å ta direkte kontakt om du har ytterligere spørsmål om stillingen - vi ser frem til å motta din søknad!