Team Manager - Integrated Logistic Support

Er du en lagspiller som liker å jobbe med mennesker og som ønsker å utvikle lederskap?

Vi søker etter deg som ønsker å jobbe tverrfaglig med fag og ledelse. Integrated Logistic Support (ILS) er en gruppe i avdelingen Through Life Support. Avdelingen søker etter Team Manager for ILS som kan ivareta personalet og bidra med å utvikle fagmiljøet. Gruppen kjennetegnes av høy systemforståelse med hovedfokus på produktleveranse til kunde innenfor fagområdene logistikkanalyse, teknisk dokumentasjon/publikasjoner og kursing til våre kunder. Avdelingen er i vekst og skal formes for å nå et økende behov. Team Manager vil være en del av ledergruppa i avdelingen.

Arbeidsoppgavene vil blant annet være

  • Personalledelse og kompetanseutvikling
  • Rekruttering av nye medarbeidere
  • Ressursplanlegging og ressursstyring i gruppen
  • Samarbeid med markedsavdelingen og bidra med tilbudsarbeid
  • Bidra innenfor ett av følgende fagområder:

• Produktanalyse, Logistic Support Analysis
• Teknisk dokumentasjon/publikasjoner
• Kundekurs planlegging og kurs gjennomføring
• Prosjektarbeid med ansvar for oppfølging av aktiviteter

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper

  • Bachelor eller Master innen ingeniørfag/teknisk eller annen relevant bakgrunn
  • Erfaring fra personalledelse eller prosjektledelse er ønskelig
  • Kunnskap om ett av fagområdene Produkt analyse, teknisk dokumentasjon, kurs eller prosjektledelse
  • Teknisk interesse og produkt forståelse er en stor fordel i rollen

Evne til å jobbe selvstendig og ta ansvar, kombinert med gode samarbeidsevner samt trives med å jobbe i team. Vi ser etter deg som tar initiativ, strukturert og har evnen til å se utvikling og ta beslutninger. Dette er en mulighet for deg som har en lederspire med ønske om å utvikle seg innenfor ledelse og medmenneskelige relasjoner.
Noe reisevirksomhet kan påregnes.

Vi tilbyr:
Vi ønsker å utvikle våre ansatte både faglig og personlig i KONGSBERG får du muligheten til å jobbe med produkter i verdensklasse i et høyteknologisk miljø med engasjerte og positive kolleger. Vi har konkurransedyktige betingelser, pensjons- og forsikringsordninger, samt et fordelaktig aksjeprogram for deg som er ansatt. KONGSBERG tilbyr også treningssenter, firmahytter, rabatterte billetter til kultur- og sportsarrangementer, samt et eget fritidsprogram for unge medarbeidere. Varierte og spennende arbeidsoppgaver i et høyteknologisk miljø.
Kandidater som søker stillinger vil i forbindelse med rekrutteringsprosessen bli gjenstand for bakgrunnssjekk og vurdering av denne vil bli lagt til grunn ved valg av kandidater.
For å være aktuell kandidat til stillingene må du kunne sikkerhetsklareres og autoriseres jfr. Sikkerhetsloven.

Missiles & Space er en divisjon i Kongsberg Defence & Aerospace med mer enn 1700 ansatte i både inn og utland. Vi har sterke fagmiljøer innenfor elektronikk, mekanikk og systemdesign, og vi utvikler, sammenstiller, tester og leverer produkter i verdensklasse. Vi leverer missiler for integrasjon på fartøy, kystartilleri, helikopter og kampfly. Vi leverer elektronikk og mekanismer til bæreraketter og til satellitter for anvendelser innenfor kommunikasjon, meteorologi, navigasjon, jordobservasjon og vitenskap; bakkestasjoner for nedlesing av satellittdata og systemer og tjenester til overvåkning av havner og havområder.