Skip to main content

Talent Recruitment Specialist

Bli en del av vårt ledende People team hos Kongsberg Digital

Ønsker du å jobbe i krysningspunktet mellom rekruttering, business og teknologi? Er du en person som liker å utfordre deg selv, som synes at teknologi er et område det er spennende å få mer kunnskap om, og som ser etter det neste smarte steget for karrieren din?

Hvis ja, da er denne rollen for deg.

Her hos Kongsberg Digital lager vi morgendagens teknologiske løsninger. Så hvis du er en person som verdsetter alt det fantastiske teknologi kan gjøre, så er dette en unik mulighet til å få erfaring hos et stort og kjent internasjonalt selskap med stor tyngde innen maritim, olje og energi- sektorene.

Som en del av People-teamet her hos Kongsberg Digital vil du få jobbe med hele verdikjeden innen Talent Acquisition, med hovedfokus mot rekruttering og sourcing. Dette er en veldig god mulighet til å få utviklet både sine kunnskaper innen basis HR, samt bredde seg med å få kunnskap og erfaring innenfor hele rekrutteringsløpet, spesielt inn mot tech. Du vil jobbe selvstendig med rekruttering fra A til Å, med fokus på tiltrekke, finne og ansette talenter. Samt være med å utforme selskapets employer branding strategi.

Du er en person som:

Allerede erfaring fra rekruttering, men som ønsker å utvikle deg og lære mer. Du er hands on, selvgående og driver prosesser fremover. Den riktige personen for denne jobben liker å jobbe strukturert og skape resultater, og som trives med å jobbe i ett til tider hektisk miljø hvor det skjer mye. Du behøver ikke ha bakgrunn fra olje/energi/maritim, men det er viktig at du har lyst til å lære mer om markedet vi opererer i. Vi skal selvfølgelig hjelpe deg og gi deg støtten du trenger underveis. Denne jobben vil kreve en del og ha en brått læringskurve, men til gjengjeld kan vi love at du vil vokse og utvikle deg mye, mens du bygger karrieren din her hos oss.

På samme tid ser vi viktigheten av å ha en god work-life balance, og du vil ha en stor grad av fleksibilitet i rollen din.

Av kvalifikasjoner har du allerede:

Som alle andre arbeidsgivere der ute ønsker vi gjerne at du har en bachelor eller høyere utdanning innen relevant studie. Du har jobbet i et par år innenfor bransjen og har konkret erfaring med å jobbe i rolle som rekrutterer.

Vi kan tilby deg mye, men mest av alt:

  • Karrieremuligheter i et stort internasjonalt selskap
  • En høy grad av fleksibilitet
  • Spennende utfordringer og høy grad av utvikling
  • Konkurransedyktig lønn og gode betingelser fra et trygt selskap

Høres dette ut som det neste smarte karrieresteget for deg? Da oppfordrer jeg deg til å søke.

Join us on our journey to World Class - through People, Technology and Dedication.

For å søke på stillingen, følg denne linken: https://www.linkedin.com/jobs/view/2300302962/?capColoOverride=true

Legg igjen CV via easy apply. Kun CVer blir vurdert, ikke søknadsbrev, så ta med det du ønsker å få frem i den opplastede CVen.

Les gjerne mer om oss på kongsberg.com