Vi ansetter systemarkitekter for å utvikle robuste systemer

Systemingeniør/systemarkitekt

Vi er i sterk vekst og leter etter deg som er erfaren ingeniør. Noen hovedprosjekter er den nye norske ubåten, luftvernsystemet NASAMS, nye stridsvogner til Norge og Remote Tower. Vår spesialitet er design, utvikling, integrasjon og test av systemer. Vi leter etter deg som brenner for teknologi og vil være med på å utvikle noen av de mest komplekse systemløsningene i verden. Vi håper du tar utfordringen ved å søke jobb hos oss!

Du blir del av Systems Engineering avdelingen med dyktige kollegaer i alderen 24-72 år. Du vil jobbe i team for å lage brilliante og trygge systemer. Vi leverer systemer i Norge og over store deler av verden, så har du lyst å reise litt er det muligheter for dette.

Eksempler på arbeidsoppgaver:

  • Forstå kundens behov, finne konsepter og løsninger, gjøre systemarkitektur og design
  • Være del av teamet som utvikler konseptet for fremtidens integrerte kampsystemer
  • Optimalisere pålitelighet, vedlikeholdsvennlighet og levetid for systemer
  • Designe sikkerhetsarkitektur for morgendagens forsvarssystemer

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

  • Bachelor eller Master med gode faglige resultater
  • Erfaring innen Systems Engineering; konseptutredning, systemarkitektur, systemdesign og kravarbeid
  • Du er nysgjerrig på systemers virkemåte, er engasjert og ryddig
  • Du er en god lagspiller
  • Behersker engelsk og norsk godt, både skriftlig og muntlig

Vi kan tilby:

Dine fremtidige kollegaer sier vi har et veldig godt arbeidsmiljø med åpne dører, høyt under taket, og alle deler av sin kunnskap. Det er kule prosjekter med varierte og meningsfulle oppgaver. De er også strålende fornøyde med opplegget vi har for opplæring og personlig utvikling gjennom utfordringer, kurs og mulighet for videreutdanning. Vi har gode velferdsordninger med eget treningssenter, hytteutleie og mye mer.

Om oss

Division Defence Systems er en divisjon i Kongsberg Defence and Aerospace (KONGSBERG).  Vi utvikler og leverer avanserte og teknologisk ledende kommando-, kontroll-, og kommunikasjons-løsninger til hær-, sjø- og luftforsvar, samt sivile flyplasser, verden over. Systems Engineering avdelingene våre er lokalisert i Kongsberg og Moss.

Søknader behandles fortløpende.

 

Kandidater som søker stillingen, vil i forbindelse med rekrutteringsprosessen bli gjenstand for bakgrunnssjekk, og vurdering av denne vil bli lagt til grunn ved valg av kandidat.

For å være aktuell kandidat til stillingen må du kunne sikkerhetsklareres og autoriseres jfr. Sikkerhetsloven.