Systemingeniør Radio Signalbehandling

Elektronikkingeniør verden tryggere. Søk her.

Vi ser etter deg med sterk interesse for fag og som trigges av å kunne være med å utvikle en aktiv radarsøker. Du vil følge produktet og prosjektene fra spesifikasjon til verifikasjon av oppnådd ytelse, samt jobbe tett med andre fagdisipliner.
Vi er 20 engasjerte medarbeidere i alle aldre som er på utkikk etter en ny kollega. I avdelingen vår finner du ingeniører som både dypdykker ned i elektronikk, og som jobber mot store, tekniske prosjekter for å levere verdensledende løsninger innenfor radiokommunikasjon, radar og elektronisk krigføring (EK).

Arbeidsoppgavene er varierte og består av:

  • Ny- og videreutvikling av integrerte radiosystemer

              o Systemspesifikasjon og design i tverrfaglige team
              o Modellering og analyse av systemytelse
              o Systemtesting og verifikasjon

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

  • Master med spesialisering innen fysikk, radioteknikk, signalbehandling eller tilsvarende
  • Erfaring innenfor RF systemutvikling og integrasjon
  • Kompetanse innen:

              o Bølgeforplantning og propagasjon
              o Digital signalbehandling

Vi ser etter deg som ønsker å dele kunnskap, ta til deg kunnskap og samarbeide på tvers av fagdisipliner. Du kan kommunisere godt på både norsk og engelsk, skriftlig og muntlig. Noe reisevirksomhet må påregnes.

Vi kan tilby:
Vi ønsker å utvikle våre ansatte både faglig og personlig. I KONGSBERG får du muligheten til å jobbe med produkter i verdensklasse i et høyteknologisk miljø med engasjerte og positive kolleger. Vi har konkurransedyktige betingelser, pensjons- og forsikringsordninger, samt et fordelaktig aksjeprogram for deg som er ansatt. KONGSBERG tilbyr også treningssenter, innovasjonslab, firmahytter, rabatterte billetter til kultur- og sportsarrangementer, samt et eget fritidsprogram for unge medarbeidere.

Missile Systems er en divisjon i Kongsberg Defence & Aerospace, og våre hovedprodukter er sjømålsmissiler. Vi utvikler og leverer missiler til fartøy, kystartilleri, helikopter og kampfly. Remote Tower Systems for fjernstyring av kontrolltårn for flyplasser er også ett av våre produkter. Vi har stor oppdragsmengde grunnet leveranse og utvikling på Naval Strike Missile (NSM) og Joint Strike Missile (JSM-) og Remote Tower System.

Kandidater som søker på stillingen vil i forbindelse med rekrutteringsprosessen bli gjenstand for bakgrunnssjekk og vurdering av denne vil bli lagt til grunn ved valg av kandidat. For å være aktuell kandidat til stillingen må du kunne sikkerhetsklareres og autoriseres, jfr. Sikkerhetsloven.
Stillingen forutsetter at du kan sikkerhetsklareres i Norge og NATO.

Søknader behandles fortløpende så ikke nøl med å ta direkte kontakt med Erik (erik.narverud@kongsberg.com) eller Stian (Stian.Loekke@kongsberg.com) om du har ytterligere spørsmål om stillingen - vi ser frem til å motta din søknad!