Skip to main content

Kongsberg Norcontrol AS

System Ingeniør (KNC 05/21)

SAMFUNNSKRITISKE SYSTEMER FOR ØKT SIKKERHET TIL SJØS


Kongsberg Norcontrol er datterselskap i Kongsberg Defence & Aerospace AS. Vi tilhører Space & Surveillance divisjonen som leverer et bredt spekter av utstyr, systemer og tjenester til kunder innenfor romvirksomhet og maritim overvåkning i mer enn 40 land. Kongsberg Norcontrol utvikler og leverer maritime overvåkningssystemer til blant annet havner, kyster og havvindparker over hele verden. Disse systemene bidrar til økt sikkerhet og effektivere overvåking på sjøen og dermed unngå kollisjoner, tap av menneskeliv og miljøødeleggelser. Vårt hovedkontor ligger i vakre Horten i Vestfold og i tillegg har vi kontorer i Singapore, Storbritannia og India. Vi er ca. 70 stolte, entusiastiske og dyktige medarbeidere, og vi ønsker oss flere på laget.

Vi ønsker en dedikert system-ingeniør som ønsker en spennende utfordring i et teknologikonsern i verdensklasse. Du får erfaring med ledende produkter for maritime overvåkingssystemer, og muligheten til å jobbe med svært dyktige kolleger i et miljø basert på læring og erfaringsutveksling.
Kundene befinner seg spredt i Norge og verden og reising vil være en del av stillingen. For å lykkes, må du trives med å arbeide selvstendig, og med et kunnskapsrikt og involverende team i ryggen. For den rette kandidaten vil det være spennende muligheter for utvikling og opplæring i et bredt fagspekter.

Bli med på reisen i Kongsberg Norcontrol – en del av Norges mest spennende teknologiselskap!

Du blir en del av et «Operations» team bestående av 20+ dyktige kollegaer. Vi er en engasjert og mangfoldig gjeng - noen er morgenfugler, mens andre går for en roligere start på dagen. Noen løper milevis og elsker skog og mark, mens andre er best med en gamingkonsoll. 

Det vi alle har til felles er at vi gir 110% og er ekstremt opptatt av å skape reell verdi hos våre kunder og supportere våre kunder 24/7 – Vi ønsker deg som deler denne lidenskapen!

Som system ingeniør i Kongsberg Norcontrol vil du jobbe for at våre kunder skal kunne fokusere på sine operasjonelle behov uten å være bekymret for den tekniske løsningen og driften. Du liker å samarbeide med andre! Du synes det er gøy å få til de vanskelige tingene, enten det er med kollegaer eller det er med kundene våre. Du liker også å være ute på site og gjøre hands-on arbeid både innendørs og utendørs. Vi har en flat struktur, og jobber for å ha en god kunnskapsflyt og tett samhandling på tvers av Kongsberg Norcontrol.

Av fagkunnskap ser vi etter deg med god kjennskap til:

• Windows (Server, Workstation)
• Databaser (MS SQL)
• HW installasjon og vedlikehold i maritime miljøer

Som System Ingeniør i Kongsberg Norcontrol vil du ha ansvar for å opprettholde kvalitet i våre kunders systemer gjennom proaktivt og forebyggende arbeid. Dette arbeidet foregår både på site og ved remote support.
Du vil også inngå i vår helpdesk og vaktordning for våre kunder.

 Stillingen forutsetter at du kan sikkerhetsklareres.

Som ansatt i Kongsberg Norcontrol får du først og fremst mange flinke kolleger. Vi har et svært godt og begeistret arbeidsmiljø. Vi byr på konkurransedyktig lønn og gode forsikringsordninger. Du får en faglig veileder (fadder/mentor) og opplæringsprogram ved oppstart.

Kongsberg Norcontrol holder til i kystbyen Horten, midt i hjertet av Vestfold. I Horten er vi stolte av å tilby flotte omgivelser med rikt kulturliv og gode oppvekstsvilkår. 

Se mer info om å bo i Horten: https://www.horten.kommune.no/fokus/hortenlove.25296.aspx