Skip to main content

Bli med å styrke vårt Systems Engineering team

System Designer

Vil du være en del av et prosjektteam og jobbe med konseptutredninger og systemdesign? Jobber du målrettet og liker du å samarbeide med andre i et høyteknologisk miljø? Da er du rett person for å styrke vårt Systems Engineering team.

Kongsberg Gruppen (KONGSBERG) er et internasjonalt teknologikonsern som leverer avanserte og pålitelige teknologiske løsninger som bidrar til sikkerhet, trygghet og effektivitet i komplekse operasjoner og under ekstreme forhold. KONGSBERG samarbeider med globale kunder innenfor forsvars-, maritim-, olje- og gass-, fiskeri- og romfartsindustrien.

Land Systems er en divisjon i Kongsberg Defence & Aerospace AS, ett av forretningsområdene i KONGSBERG GRUPPEN. Land Systems utvikler og produserer det fjernstyrte våpenstyringssystemet PROTECTOR og avanserte kommunikasjonsprodukter som sikrer samband med ekstreme krav til robusthet og ytelse. Våre systemer er verdensledende og vi ser en positiv oppgang som betyr flere nye spennende og utfordrende prosjekter.


Hva skal du gjøre hos oss?
Vi leter etter deg som har lyst til å samarbeide tett med forskjellige fagområder innenfor R&D for å utvikle nye løsninger og funksjoner for våre produkter.
Dette vil være dine hovedarbeidsoppgaver:

• Avklare våre kunders reelle behov
• Utvikle konsepter for nye løsninger og redesign av etablerte produkter
• Definisjon av krav og tekniske spesifikasjoner til hardware og software, i samspill med safety og sikkerhet
• Bidra til funksjonell nedbryting og detaljert design av både hardware- og software-løsninger
• Utarbeide test-, verifikasjonsbeskrivelser og analyser for kravene


Hvem er du?
Som System Designer må ha god teknisk forståelse, være nysgjerrig og ha evne til å se helheten.
Dette ønsker vi at du har:

• Bachelor- eller mastergrad innen informatikk, elektronikk, eller annen relevant utdanning
• Evne til å ta egne initiativer og jobbe selvstendig
• Gode samarbeidsevner og interesse for team-arbeid
• Gode formuleringsevner i norsk og engelsk– både skriftlig og muntlig

I tillegg til overnevnte ser vi for oss at du har erfaring med Systems Engineering i praksis og utdanning/erfaring med SysML/UML modellering.

Du må kunne sikkerhetsklareres i Norge og NATO.


Hvorfor er det kult å jobbe i KONGSBERG?
KONGSBERG består av forskjellige forretningsområder med ett felles fokus: levere høyteknologiske løsninger i verdensklasse. I løpet av vår 200-år historie har vi kontinuerlig utviklet innovative løsninger og robuste systemer for å møte behov til våre kunder, partnere og samfunnet. Ved å bli en del av vårt team vil du få varierte og interessante arbeidsoppgaver med gode muligheter for personlig og faglig utvikling.

KONGSBERG bidrar til verdiskaping og økonomisk utvikling i lokalsamfunnene der vi er etablert. Vi har spesielt fokus på å ta vare på de unges interesser og ferdigheter innen realfag. KONGSBERG har sammen med NTNU etablert verdens første fag i Big Data Cybernetics, som kombinerer kjemometri og kybernetikk. KONGSBERG er også hovedsponsor av to tverrfaglige studentprosjekter ved NTNU, Revolve NTNU og Ascend, hvor elevene får sette teori ut i praksis.
Vi gjør vårt beste for å sørge for en god balanse mellom jobb, familie og fritid, ved å legge til rette for fleksibilitet i arbeidsdagen. Vi tilbyr gode ordninger som forsikring, egne treningssentre og hytteutleie.

Vi ser frem til å høre fra deg!