Skip to main content

Vi ønsker å styrke vårt fagmiljø med flere SW utviklere og søker deg som ønsker å bidra i dette arbeidet

SW Utviklere

KONGSBERG søker SW Utviklere

Integrated Defence Systems (IDS) er en divisjon i Kongsberg Defence & Aerospace AS, et av forretningsområdene i KONGSBERG. Divisjonen utvikler og leverer avanserte og teknologisk ledende kommando-, kontroll-, og kommunikasjonsløsninger til hær-, sjø- og luftforsvar, samt sivile flyplasser, verden over.

IDS er i en rivende utvikling og vi trenger flere som ønsker å være med på vår spennende reise. Vi ønsker å styrke vårt fagmiljø med flere SW utviklere og søker deg som ønsker å bidra i dette arbeidet.

 

Informasjon om stillingene:

Et av Norges største SW miljø søker nå flere SW utviklere. Du vil jobbe i team, med SW utvikling i et prosjekt/produkt. Du vil være en del av et stort, kompetent fagmiljø hvor SW avdelingen alene består av over 170 personer.

Prosjektene våre varierer i størrelse og karakter, men de har alle samme fokus; å gi verdifull støtte til våre kunder i krevende situasjoner. For KONGSBERG er derfor kvalitet på våre produkter essensielt, da det vi leverer skal bidra til å sikre liv i potensielt urolige områder rundt om i verden.

 

Arbeidsoppgaver:

Som SW utvikler vil du typisk jobbe med programmeringsoppgaver innenfor våre prosjekter og produkter. Vi jobber i hele utviklingsstacken fra lavnivå (C og C++), applikasjon (C++ og Ada) til brukergrensesnitt (Qt). Som SW utvikler vil du også bidra innenfor SW krav, design, arkitektur, test og integrasjon.

 

Vi søker deg som:

  • Har en Bachelor eller Master i data, informatikk, kybernetikk eller tilsvarende, med gode faglige resultater
  • Har en Sterk interesse for SW utvikling
  • Behersker engelsk og norsk godt, både skriftlig og muntlig

 

Stillingene krever at du kan sikkerhetsklareres i Norge og NATO.

Som person er du strukturert, ansvarsfull og glad i å lykkes sammen med andre. Du har gode samarbeidsevner, og er en dyktig problemløser. Du er kvalitetsbevisst og nysgjerrig på våre SW systemer og genuint interessert i SW faget.

 

Hva kan vi tilby deg?

Du vil delta i utvikling av noen av de mest avanserte SW systemene i verden. Ditt bidrag vil være en viktig del av dette arbeidet og vil være med på å sikre gode og trygge tekniske løsninger for våre kunder. Du vil få god støtte av våre erfarne SW utviklere i arbeidet med å bygge opp kompetansen du trenger.

Vi har mye å tilby både på og utenfor jobb. Vi har bl.a. eget treningssenter, innovasjonslab, firmahytter, rabatterte billetter til flere kultur- og sportsarrangementer og eget fritidsprogram for unge medarbeidere. Vi har fleksitid, betalt overtid og gode muligheter for deltagelse på kurs, konferanser og annet faglig påfyll.

 

Arbeidssted er Kongsberg, og noe reisevirksomhet må påregnes.

Søknader behandles fortløpende.