Skip to main content

Knekk koder og trygg fremtiden!

SW Developer Embedded Systems

Vil du være med og utvikle Software til verdens mest avanserte missiler?
Opp gjennom historien har kodeknekkere spilt avgjørende roller innen forsvar og beredskap. Som kodeknekker i Kongsberg Defence & Aerospace (Kongsberg Gruppen) får du bidra i utviklingen av noen av de mest avanserte software-systemene som finnes. Hos oss får du være med å utvikle løsninger som gjør verden tryggere.

Vi leter etter deg som har et ønske om å bidra til å utvikle Software komponenter som sørger for at missilene kan utføre oppdraget de er ment for, og kun det. Disse byggeklossene skal sammen eksekvere i subsonisk hastighet og operere under ekstreme påkjenninger.

Missile Systems har et stort Software-miljø, med entusiasme for C++ og Linux. Vi er en engasjert og sosial gjeng som jobber sammen om å løse oppgaver. Hos oss kan du spesialisere deg innenfor et fagområde eller du kan jobbe variert med ulike utfordringer. Utviklerne våre er med på hele produktets livsløp - fra krav og design til testfyring.

Les mer om våre kodeknekkere her

Eksempler på arbeidsoppgaver

  • Du vil utvikle byggeklosser, abstraksjonslag og API-er i moderne C++ på Linux
  • Sette sammen byggeklossene til komplette systemer og teste mot ekte hardware og sensorer i våre lab-miljøer
  • Lage infrastruktur
  • Lage systemer for å teste og verifisere hardware
  • Konfigurasjon og testing av sanntids OS, BSP og Embedded Linux

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper

  • Du har høyere utdanning innen teknologi (Software, informatikk, kybernetikk eller tilsvarende)
  • Erfaring med objektorientert programmering (C++, C#, Java eller liknende)
  • Ønsker å bli god på et av følgende områder: SW design, C++ utvikling, GUI utvikling, sanntidsutvikling, hardware nær SW
  • Kjennskap til smidig utvikling, DevOps og Clean Code
  • Du er målrettet, engasjert og initiativrik

Vi kan tilby
Hos oss vil du møte et inkluderende, sammensveiset og uformelt arbeidsmiljø. Vi har konkurransedyktige betingelser, pensjons- og forsikringsordninger, samt et fordelaktig aksjeprogram for deg som er ansatt. Du får god oppfølging av din fadder og individuell opplæring. Videre legger vi til rette for kontinuerlig utvikling, både faglig og personlig, gjennom utfordringer i hverdagen, kurs og mulighet for videreutdanning. Vi har mye å tilby også utenfor arbeidstid, blant annet eget treningssenter, innovasjonslab, firmahytter, rabatterte billetter til flere kultur- og sportsarrangementer, i tillegg har vi et eget fritidsprogram for unge medarbeidere. Hos oss i divisjon Missile Systems er vi fysisk tilstede på arbeidsplassen og de aller fleste har eget kontor. Vi har dessuten vår egen komitè som har ansvaret for å arrangere sosiale og morsomme sammenkomster for avdelingen.

Om oss
Missile Systems er en divisjon i Kongsberg Defence & Aerospace. Vi utvikler og leverer noen av verdens mest avanserte missiler til fartøy, kystartilleri, helikopter og kampfly. Avdeling Missile Software er lokalisert i Kongsberg og utvikler full stack software for missilsystemer.

Søknader behandles fortløpende.

Kandidater som søker stillingen, vil i forbindelse med rekrutteringsprosessen bli gjenstand for bakgrunnssjekk og vurdering av denne vil bli lagt til grunn ved valg av kandidat.
For å være aktuell kandidat til stillingen må du også kunne sikkerhetsklareres og autoriseres jfr. Sikkerhetsloven.