Skip to main content

KONGSBERG søker softwareutviklere, både nyutdannede og erfarne til ny lokasjon i Moss.

Softwareutviklere generell applikasjon, avd. Moss

Integrated Defence Systems (IDS) er en divisjon i Kongsberg Defence & Aerospace AS. Divisjonen utvikler og leverer teknologisk ledende nettverksbaserte beslutningsstøttesystemer til forsvarskunder og sivile kunder i Norge og internasjonalt. Hovedvirksomheten er lokalisert på Kongsberg med satellittkontorer i Asker og Bergen, og med datterselskaper i Canada, Finland og Australia. Vi er i en rivende utvikling, og vi har etablert en ny avdeling i Moss hvor vi trenger flere motiverte softwareutviklere, gjerne nyutdannede.

Vi trenger mange dyktige folk til våre spennende høyteknologiske prosjekter!

Softwareutviklere generell applikasjon, avd. Moss.

Som softwareutvikler hos oss vil du bli med på å bygge opp ett nytt og kompetent fagmiljø. Software avdelingen på Kongsberg alene består av over 190 personer, og er med dette et av Norges største softwaremiljø. Du vil jobbe i et større eller mindre team i et av våre spennende prosjekter fra vår nye lokasjon i Moss der vi har opprettet en ny avdeling.

For KONGSBERG er kvalitet essensielt. Det vi leverer skal bidra til å sikre liv. Vårt fokus er å utvikle løsninger som fungerer i svært utfordrende situasjoner for våre kunder, derfor må våre produkter være i verdensklasse. Prosjektene våre varierer i størrelse og karakter som gir deg flere karrieremuligheter. Kan dette være noe for deg?

 

Arbeidsoppgaver:

Som software utvikler vil du typisk jobbe med utvikling av software innenfor våre prosjekter og produkter. Vi jobber i hele utviklingsstacken fra lavnivå (f. eks C og C++), applikasjon og opp til brukergrensesnitt (f. eks Qt). Oppgavene dine vil tilpasses din bakgrunn og ditt interessefelt. Du får også mulighet til å bidra innenfor software krav, design, arkitektur, test og integrasjon.

Kanskje du ønsker å fordype deg innenfor et tyngre fagområde som f.eks. Radar? Kanskje du er fasinert av ubåter? Kanskje du vil jobbe med software sikkerhetsløsninger? Kanskje du liker å jobbe med operativsystemer eller nettverk? Kanskje du liker å reise og ønsker å se mer av verden? Eller ønsker du rett å slett å bli skikkelig god til å kode?

 

Vi søker deg som:

  • Holder på med, eller allerede har en Bachelor eller Master i data, informatikk, kybernetikk eller tilsvarende, med gode faglige resultater
  • Har en sterk interesse for og kompetanse innen software utvikling og programmering
  • Behersker engelsk og norsk godt, både skriftlig og muntlig

Stillingene krever at du kan sikkerhetsklareres i Norge og NATO. Les mer om sikkerhetsklarering på www.nsm.no

Som person er du engasjert, målrettet og glad i å lykkes sammen med andre. Du har gode samarbeidsevner, og er en dyktig problemløser. Du er kvalitetsbevisst og nysgjerrig på våre systemer og produkter, og genuint interessert i softwarefaget.

 

Hva kan vi tilby deg?

Som ansatt i IDS vil du delta i utviklingen av noen av de mest avanserte softwaresystemene i verden. Ditt bidrag vil være en viktig del av dette arbeidet og vil være med på å sikre gode og trygge tekniske løsninger for våre kunder. Du vil få gode muligheter til samarbeid med kunde, og anledning til å delta på interessante og utfordrende jobbreiser i Norge og resten av verden. Våre erfarne software utviklere vil støtte deg i arbeidet med å bygge opp kompetansen du trenger for å lykkes hos oss.
Mange av våre sentrale ledere og teknologer har startet sine karrierer som softwareutviklere hos oss.

  • Varierte og spennende arbeidsoppgaver i et høyteknologisk miljø
  • Gode karriere- og utviklingsmuligheter i et internasjonalt selskap
  • Konkurransedyktige betingelser med gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Et godt arbeidsmiljø med mye erfaring og kompetanse
  • Gode velferdsordninger
  • Arbeidssted er Moss. Noe reisevirksomhet må påregnes

Goder til ansatte, se https://www.kongsberg.com/kda/careers/employee-benefits/

 

Søknader behandles fortløpende så ikke vent med å søke!

Du som søker på stillingen vil i forbindelse med rekrutteringsprosessen bli gjenstand for bakgrunnssjekk og vurdering av denne vil bli lagt til grunn ved valg av kandidat.
For å være aktuell til stillingen må du kunne sikkerhetsklareres og autoriseres, jfr. Sikkerhetsloven.