Skip to main content

Bli med å skape det mest spennende kode- og utviklermiljøet på østsiden av Oslofjorden?

Softwareutviklere, Basis Software, avd. Rygge

Integrated Defence Systems er en divisjon i Kongsberg Defence & Aerospace AS. Divisjonen utvikler og leverer teknologisk ledende nettverksbaserte beslutningsstøttesystemer til forsvarskunder og sivile kunder i Norge og internasjonalt. Hovedvirksomheten er lokalisert på Kongsberg med satellittkontorer i Asker og Bergen, og med datterselskaper i Canada, Finland og Australia.

Vi trenger mange dyktige folk som vil jobbe med oppsett av operativsystemer, nettverk, virtualisering etc i våre spennende høyteknologiske prosjekter!

Som softwareutvikler innen Basis Software hos oss vil du bli med på å bygge opp ett nytt og kompetent fagmiljø. Du vil samarbeide med software avdelingen på Kongsberg og Asker som består av over 190 personer, og er med dette et av Norges største softwaremiljø.  Du vil jobbe i et større eller mindre team i et av våre spennende prosjekter fra vår nye lokasjon i Rygge der vi oppretter en ny avdeling.

For KONGSBERG er kvalitet essensielt. Det vi leverer skal bidra til å sikre liv. Vårt fokus er å utvikle løsninger som fungerer i svært utfordrende situasjoner for våre kunder, derfor må våre produkter være i verdensklasse. Prosjektene våre varierer i størrelse og karakter som gir deg flere karrieremuligheter. Kan dette være noe for deg?

 

Arbeidsoppgaver:

Du vil jobbe med oppsett, konfigurering og idriftsetting av operativsystemer og nettverk for våre avanserte kommando- og kontrollsystemer. Du vil ha ansvar for å sikre at software og hardware spiller effektivt sammen. Du vil typisk bidra i flere faser i prosjektet, både innenfor software krav, design, arkitektur, test og integrasjon.

 

Vi søker deg som:

  • Holder på med eller allerede har Bachelor eller Master i data, informatikk, eller tilsvarende, med gode faglige resultater
  • Har erfaring med Basis Software og oppsett av operativsystemer og nettverk, primært på Linux og/eller Windows plattform
  • Har en sterk interesse for softwareutvikling generelt, og effektiv bruk av operativsystemer spesielt
  • Behersker engelsk og norsk godt, både skriftlig og muntlig

Stillingene krever at du kan sikkerhetsklareres i Norge og NATO. Les mer om sikkerhetsklarering på www.nsm.no

Som person er du strukturert, nøyaktig og glad i å lykkes sammen med andre. Du har gode samarbeidsevner, og er en dyktig problemløser. Du er kvalitetsbevisst, service-minded, og en ja-person.

 

Hva kan vi tilby deg?

Som ansatt i divisjonen vil du delta i utviklingen av noen av de mest avanserte softwaresystemene i verden. Ditt bidrag vil være en viktig del av dette arbeidet og vil være med på å sikre gode og trygge tekniske løsninger for våre kunder. Du vil få gode muligheter til samarbeid med kunde, og delta på interessante og utfordrende jobbreiser i Norge og resten av verden. Våre erfarne medarbeidere vil støtte deg i arbeidet med å bygge opp kompetansen du trenger for å lykkes hos oss. Mange av våre sentrale ledere og teknologer har startet sine karrierer som softwareutviklere hos oss.

  • Varierte og spennende arbeidsoppgaver i et høyteknologisk miljø
  • Gode karriere- og utviklingsmuligheter i et internasjonalt selskap
  • Konkurransedyktige betingelser med gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Et godt arbeidsmiljø med mye erfaring og kompetanse
  • Gode velferdsordninger

Arbeidssted er Rygge. Noe reisevirksomhet må påregnes, men mengden kan du påvirke.

Søknader behandles fortløpende, så ikke vent med å søk!

Du som søker på stillingen vil i forbindelse med rekrutteringsprosessen bli gjenstand for bakgrunnssjekk og vurdering av denne vil bli lagt til grunn ved valg av kandidat.
For å være aktuell til stillingen må du kunne sikkerhetsklareres og autoriseres, jfr. Sikkerhetsloven.