Skip to main content

Vi trenger flere dyktige folk til våre spennende prosjekter!

Softwareingeniør, utviklingsmiljø (IDS:75/20)

KONGSBERG søker software ingeniører

Integrated Defence Systems (IDS) er en divisjon i Kongsberg Defence & Aerospace AS, et av forretningsområdene i KONGSBERG. Divisjonen utvikler og leverer avanserte og teknologisk ledende kommando-, kontroll-, og kommunikasjonsløsninger til hær-, sjø- og luftforsvar, samt sivile flyplasser, verden over.

IDS er i en rivende utvikling, og vi ønsker å styrke kapasiteten vår innenfor software utviklingsmiljø.

Informasjon om stillingen:
Du vil bli en del av et stort og kompetent fagmiljø hvor software avdelingen alene består av over 170 personer, et av Norges største softwaremiljø.

Prosjektene våre varierer i størrelse og karakter, men de har alle samme fokus; å gi nødvendig støtte til våre kunder i krevende situasjoner. For KONGSBERG er kvalitet på våre produkter essensielt, da det vi leverer skal bidra til å sikre liv i potensielt urolige områder rundt om i verden.

Du vil bli del av et eget team som jobber med software utviklingsmiljø på tvers av prosjektene, med fokus på å legge til rette for effektiv software utvikling, samtidig som vi tilfredsstiller interne og eksterne krav til sikkerhet, vedlikeholdbarhet etc.

Arbeidsoppgaver:
Du vil, i samarbeid med software prosjektledere og linjeorganisasjonen, bidra til valg og integrasjon av nye utviklingsverktøy, samt oppgradering, effektivisering og vedlikehold av eksisterende utviklingsmiljø. Du vil være en viktig bidragsyter for at software utviklerne våre kan jobbe effektivt.

Vi søker deg som:

  • Har en Bachelor eller Master i data, informatikk eller tilsvarende, med gode faglige resultater.
  • Har noen års erfaring med software utviklingsmiljø, på Linux og/eller Windows-plattform.
  • Har en sterk interesse for software utvikling generelt, og software utviklingsmiljø spesielt
  • Behersker engelsk og norsk godt, både skriftlig og muntlig

Stillingene krever at du kan sikkerhetsklareres i Norge og NATO.

Som person er du strukturert, målrettet og glad i å lykkes sammen med andre. Du har gode samarbeidsevner, og er en dyktig problemløser. Du er service-minded og interessert i å følge med på trender og nyvinninger, og er motivert for å jobbe med software utviklingsmiljø.

Hva kan vi tilby deg?
Du vil delta i utvikling av noen av de mest avanserte software-systemene i verden. Ditt bidrag vil være en viktig del av dette arbeidet og vil være med på å sikre gode og trygge tekniske løsninger for våre kunder.

Vi har fleksitid, betalt overtid og gode muligheter for videre kompetansebygging og spennende karriereveier. Mange av våre sentrale ledere og teknologer har startet sine karrierer som software utviklere hos oss.

Vi har også mye å tilby utenfor jobb, bl.a. eget treningssenter, innovasjonslab, firmahytter, rabatterte billetter til flere kultur- og sportsarrangementer og eget fritidsprogram for unge medarbeidere.

Arbeidssted er Kongsberg, og noe reisevirksomhet må påregnes.

Søknader behandles fortløpende.