Skip to main content

Vi trenger flere dyktige folk til våre spennende prosjekter!

Software systemutviklere

KONGSBERG søker software systemutviklere med interesse for totalsystemer.

Integrated Defence Systems (IDS) er en divisjon i Kongsberg Defence & Aerospace AS, et av forretningsområdene i KONGSBERG. Divisjonen utvikler og leverer avanserte og teknologisk ledende kommando-, kontroll-, og kommunikasjonsløsninger til hær-, sjø- og luftforsvar, samt sivile flyplasser, verden over.

IDS er i en rivende utvikling og ønsker å styrke vårt fagmiljø med flere dyktige software systemutviklere.


Informasjon om stillingen:

Du vil bli en del av et stort og kompetent fagmiljø hvor software avdelingen alene består av over 170 personer, et av Norges største softwaremiljø. Du vil jobbe i et større eller mindre team i et av våre spennende prosjekter.

Prosjektene våre varierer i størrelse og karakter, men de har alle samme fokus; å gi nødvendig støtte til våre kunder i krevende situasjoner. For KONGSBERG er kvalitet på våre produkter essensielt, da det vi leverer skal bidra til å sikre liv i potensielt urolige områder rundt om i verden.

 

Arbeidsoppgaver:

Som software systemutvikler vil du jobbe med definisjon og utvikling av våre software produkter, og får god mulighet til å påvirke retningen på disse. Du vil bidra innenfor software krav, design, arkitektur, test og integrasjon i tillegg til programmering. Du vil også bidra med støtte til aktiviteter i inn- og utland, og vil få en variert hverdag som kan inkludere reisevirksomhet i perioder.

 

Vi søker deg som:

  • Har en Bachelor eller Master i data/informatikk, kybernetikk, fysikk, elektronikk, matematikk eller tilsvarende, med gode faglige resultater
  • Har erfaring med og interesse for software utvikling og er en dyktig problemløser, gjerne med noen års arbeidserfaring
  • Har interesse for og evne til å se helheten i større, komplekse systemer
  • Behersker engelsk og norsk meget godt, og liker å uttrykke deg, både skriftlig og muntlig
  • Trives med utfordringer og samarbeider godt med andre
  • Følger med i relevante teknologiske trender, og bidrar aktivt med din kunnskap

Stillingene krever at du kan sikkerhetsklareres i Norge og NATO. Les mer om sikkerhetsklarering på www.nsm.no

Som person er du strukturert, ansvarsfull og glad i å lykkes sammen med andre. Du har gode samarbeidsevner, men har også evne til å jobbe selvstendig og finne gode løsninger. Du er kvalitetsbevisst og nysgjerrig på våre systemer og produkter, og genuint interessert i software og software systemfaget.

 

Hva kan vi tilby deg?

Du vil delta i utvikling av noen av de mest avanserte softwaresystemene i verden, og ditt bidrag vil være en viktig del av vårt arbeid for å sikre gode og trygge tekniske løsninger for våre kunder. Du vil få gode muligheter til samarbeid med kunde og å delta på interessante og utfordrende jobbreiser rundt om i Norge og resten av verden. Du vil få en sentral rolle i vår organisasjon og gis store muligheter til å påvirke både produktene våre og din egen arbeidshverdag.

Vi har fleksitid, betalt overtid og gode muligheter for videre kompetansebygging og spennende karriereveier. Mange av våre sentrale ledere og teknologer har startet sine karrierer som software utviklere hos oss.

Vi har også mye å tilby utenfor jobb, bl.a. eget treningssenter, innovasjonslab, firmahytter, rabatterte billetter til flere kultur- og sportsarrangementer og eget fritidsprogram for unge medarbeidere.


Arbeidssted er Kongsberg, og noe reisevirksomhet må påregnes.
Søknader behandles fortløpende.