Skip to main content

Vil du være med å utvikle nye ubåter, luftvern- eller overvåknings-systemer?

Software prosjektledere

Integrated Defence Systems (IDS) er en divisjon i Kongsberg Defence & Aerospace (KDA). IDS utvikler og leverer avanserte og teknologisk ledende kommando-, kontroll-, og kommunikasjonsløsninger til hær-, sjø- og luftforsvar, samt sivile flyplasser, verden over. Vi er i en rivende utvikling, og ønsker å styrke vårt softwaremiljø med flere motiverte og dyktige software prosjektledere.

 

Informasjon om stillingene:

Som software prosjektleder i IDS vil du bli en del av et stort og kompetent fagmiljø. Software avdelingen alene består av over 180 personer, og er et av Norges største softwaremiljø. Du vil lede et større eller mindre team i et av våre spennende prosjekter.
Prosjektene våre varierer i størrelse og karakter, men de har alle samme fokus; å gi nødvendig støtte til våre kunder i krevende situasjoner. For KONGSBERG er kvalitet på våre produkter essensielt, da det vi leverer skal bidra til å sikre liv i potensielt urolige områder rundt om i verden.

 

Arbeidsoppgaver:

Vi har mange dyktige software utviklere, og mange spennende prosjekter av forskjellig størrelse. Som software prosjektleder er det ditt ansvar å få dine ressurser til å jobbe mest mulig effektivt for å levere software av riktig kvalitet til riktig tid.
Som software prosjektleder vil du blant annet:

  • Være ansvarlig for teknisk løsning for ditt prosjekt
  • Estimere og planlegge jobb basert på overordnede krav og føringer
  • Jobbe tett med software teamet og senior ressurser og følge opp gjennomføring og framdrift av jobben
  • Rapportere status og ressursbehov til prosjekt og linjeorganisasjon
  • Delta på møter og tester med kunde

 

Vi søker deg som:

  • Har en Bachelor eller Master i data, informatikk, kybernetikk eller tilsvarende, med gode faglige resultater
  • Har noen års erfaring med software utvikling, og eller software ledelse
  • Har en sterk interesse for prosjektledelse generelt, og software prosjektledelse spesielt
  • Behersker engelsk og norsk godt, både skriftlig og muntlig

Stillingene krever at du kan sikkerhetsklareres i Norge og NATO. Les mer om sikkerhetsklarering på www.nsm.no

Som person er du strukturert, engasjert, målrettet og glad i å lykkes. Du er teknisk interessert, har gode samarbeidsevner, og er en dyktig teamleder. Du er kvalitetsbevisst og nysgjerrig på våre systemer og produkter, og genuint interessert i software prosjektledelse.

 

Hva kan vi tilby deg?

Som ansatt i IDS vil du delta i utviklingen av noen av de mest avanserte softwaresystemene i verden. Ditt bidrag vil være en viktig del av dette arbeidet og vil være med på å sikre gode og trygge tekniske løsninger for våre kunder. Du vil få gode muligheter til samarbeid med kunde, og delta på interessante og utfordrende jobbreiser rundt om i Norge og resten av verden. Våre dyktige og erfarne medarbeidere vil støtte deg i arbeidet med å bygge opp kompetansen du trenger for å lykkes hos oss.

Vi har fleksitid, betalt overtid og gode muligheter for videre kompetansebygging og spennende karriereveier. Mange av våre sentrale ledere og teknologer har startet sine karrierer som software utviklere hos oss.

Vi har også mye å tilby utenfor jobb, bl.a. eget treningssenter, innovasjonslab, firmahytter, rabatterte billetter til flere kultur- og sportsarrangementer og eget fritidsprogram for unge medarbeidere.

Arbeidssted er Kongsberg, og noe reisevirksomhet må påregnes.

Søknader behandles fortløpende.