Skip to main content

Vi trenger flere dyktige folk til våre spennende prosjekter!

Software kvalitetsingeniør (IDS: 26/20)

Integrated Defence Systems (IDS) er en divisjon i Kongsberg Defence & Aerospace AS, et av forretningsområdene i KONGSBERG. Divisjonen utvikler og leverer avanserte og teknologisk ledende kommando-, kontroll-, og kommunikasjonsløsninger til hær-, sjø- og luftforsvar, samt sivile flyplasser, verden over.

IDS er i en rivende utvikling, og vi søker nå etter deg som har interesse for og kunnskap om software utvikling og software kvalitet.

Informasjon om stillingen:

Du vil bli en del av et stort og kompetent fagmiljø hvor software avdelingen alene består av over 170 personer, et av Norges største softwaremiljø. Du vil jobbe med software kvalitet på tvers av prosjektene våre.

Prosjektene våre varierer i størrelse og karakter, men de har alle samme fokus; å gi nødvendig støtte til våre kunder i krevende situasjoner. For KONGSBERG er kvalitet på våre produkter essensielt, da det vi leverer skal bidra til å sikre liv i potensielt urolige områder rundt om i verden.

Arbeidsoppgaver:
Som software kvalitetsingeniør vil du typisk jobbe med planlegging og gjennomføring av aktiviteter som skal bidra til at vi gjennomfører software prosjektene våre på en god måte. Dette inkluderer bl.a. review av planer og underlag, deltakelse i test og verifikasjon, gjennomføring av internkontroll, etc.

At vi gjennomfører prosjektene i henhold til våre prosesser og planer har selvsagt stor fokus, men vi er også opptatt av å forbedre prosesser og arbeidsmetodikk der det er hensiktsmessig. Kjennskap til standarder og trender innenfor software utvikling er derfor viktig for oss. Vi ønsker at våre software kvalitetsingeniører er en god støtte for våre software prosjektledere.

Vi søker deg som:

  • Har en Bachelor eller Master i data, informatikk, eller tilsvarende, med gode faglige resultater.
  • Har erfaring med software utvikling
  • Har en sterk interesse for, og gjerne erfaring innen, software utviklingsmetodikk og standarder.
  • Behersker engelsk og norsk godt, både skriftlig og muntlig

Stillingene krever at du kan sikkerhetsklareres i Norge og NATO.
Som person er du strukturert, nøyaktig og glad i å lykkes sammen med andre. Du har gode samarbeidsevner, og er en dyktig problemløser. Du er kvalitetsbevisst og service-minded.

Hva kan vi tilby deg?
Du vil delta i utvikling av noen av de mest avanserte software-systemene i verden. Ditt bidrag vil være en viktig del av dette arbeidet og vil være med på å sikre gode og trygge tekniske løsninger for våre kunder.

Vi har fleksitid, betalt overtid og gode muligheter for videre kompetansebygging og spennende karriereveier. Mange av våre sentrale ledere og teknologer har startet sine karrierer som software utviklere hos oss.

Vi har også mye å tilby utenfor jobb, bl.a. eget treningssenter, innovasjonslab, firmahytter, rabatterte billetter til flere kultur- og sportsarrangementer og eget fritidsprogram for unge medarbeidere. 

Arbeidssted er Kongsberg, og noe reisevirksomhet må påregnes.

Søknader behandles fortløpende.