Skip to main content

Sikkerhetsrådgiver innen Compliance (KDA:01/20)

KONGSBERG skal styrke sin sikkerhetsavdeling ytterligere, og ser etter deg som er lidenskapelig opptatt av informasjonssikkerhet.

Kongsberg Defence & Aerospace AS (KDA) er et forretningsområde i Kongsberg Gruppen ASA. KDA er Norges ledende leverandør av forsvars- og romfartsrelaterte systemer. Vi utvikler og leverer kommando-, kontroll- og kommunikasjonssystemer, overvåkingssystemer, missiler og er produsent av avanserte komposittprodukter til fly- og helikoptermarkedet.

 

Sikkerhetsrådgiver innen Compliance

KONGSBERG Cyber Security Center er et strategisk satsingsområde og tilbyr flere tjenester innenfor sikkerhet. KONGSBERG Cyber Security Center skal bistå hele KONGSBERG med sikkerhetstjenester som for eksempel sårbarhetskartlegging, Incident Response, Pentest, System Security Architecture og compliance. Til vårt Cyber Security Center søker vi nå en faglig sterk og erfaren rådgiver som kan bidra til å etterleve krav og standarder fra myndigheter og kunder.

 

Arbeidsoppgaver:

  • Delta i prosjekter for å sikre at kontraktuelle krav, lovverk og konsernets retningslinjer etterleves
  • Fungere som en faglig støtte knyttet til informasjonssikkerhet i prosjekter
  • Bidra med utarbeiding av risikovurderinger og risikohåndtering forbundet med nye og eksisterende løsninger

 

Nødvendige kvalifikasjoner:

  • Relevant utdanning fra høyskole eller universitet
  • Erfaring og kompetanse innenfor informasjonssikkerhet
  • Erfaring med standarder som ISO 270001,  NIST 800-171 og andre internasjonale standarder

 

Ønskelige kvalifikasjoner:

  • Gode kommunikasjonsevner
  • Beherske engelsk både skriftlig og muntlig
  • Evnen til å se det store bildet, og sette krav fra Lovverk og relevante standarder ut i praksis

 

Personlige egenskaper:

Vi ønsker deg som er en initiativrik, og som liker å kommunisere. Du ser muligheter og løsninger der andre ser problemer, og har stor forståelse for sammenhengen mellom sårbarhet, trussel og risiko. Du klarer å holde mange baller i luften samtidig og motiveres av utfordrende arbeidsoppgaver.

 

Ansettelse forutsetter sikkerhetsklarering i Norge og NATO.

KONGSBERG jobber med bærekraftige løsninger og teknologier for fremtiden i et inspirerende og trygt arbeidsmiljø. Vi er stolte over å ha et arbeidsmiljø som scorer høyt sammenlignet med noen av de beste teknologiselskapene i verden. Vi er 11.000 ansatte i mer enn 40 land fordelt på 120 lokasjoner, og håper du vil bli en av oss slik at vi kan fortsette å levere produkter i verdensklasse.