Skip to main content

Service Now utvikler

Vi jobber hver dag med å skape effektive og smarte løsninger for KSAT. Ønsker du å være en del av universets kuleste arbeidsplass og få muligheten til å jobbe med utvikling av system og prosesser som skal støtte virksomheten?

Hos oss i KSAT vil du spille en nøkkelrolle i utviklingen av ServiceNow-løsninger. Uansett om du er en junior eller erfaren utvikler, vil du delta i eller lede konfigurasjon av ServiceNow-applikasjoner og moduler. Du kommer til å samarbeide med interessenter både internt og eksternt, og en viktig jobb blir å oversette forretningskrav til tekniske løsninger som imøtekommer KSAT sitt behov.

Du vil også arbeide med systemintegrasjoner og optimalisere både nye og eksisterende prosesser. Enten du er ny i feltet eller om du er en erfaren utvikler, vil du levere teknisk ekspertise og støtte, og sikre at systemene er i samsvar med bransjestandarder og beste praksis.

Det er viktig at du er engasjert og holder deg oppdatert på de nyeste ServiceNow-funksjonene, slik at du kan gi de beste anbefalingene til både interne og eksterne samarbeidspartnere.

I tillegg til utviklingsoppgaver vil du også jobbe med vedlikehold og forvaltning av ServiceNow plattformen for å møte virksomhetens behov og krav. Dette innebærer også å lage og vedlikeholde teknisk dokumentasjon.

Hvem er du?

Vi ser etter deg som er team-orientert og har gode kommunikasjonsevner både på norsk og engelsk. Du er også sulten på å lære det nye og bidra til videreutvikling av KSAT. Hvis du er junior og søker er det ønskelig at du har basis IT teknisk forståelse.

Alt etter ditt nivå, vil vi forme denne stillingen slik at den blir spennende og utfordrende nok til den rette kandidaten.

I KSAT vil du få mulighet til å ta sertifiseringer og utvikle deg i den retningen som både du og vi ser bringer verdi.

Uavhengig av kompetanse legger vi vekt på evnen til å forstå og analysere behov for deretter å utvikle effektive løsninger, du har sterke problemløsningsevner og -vilje, samt evnen til å jobbe sammen med andre for å komme frem til de beste løsningene.

Personlige egenskaper

Vi ser etter deg som klarer å koordinere mange oppgaver samtidig, og motiveres av utfordrende arbeid i høy fart. Du ser verdien av teamarbeid og relasjoner, og er ikke redd for å ta initiativ og ansvar. Du utfører oppgaver strukturert og med god kvalitet, og du må også være villig til å lære og utvikle deg etter organisasjonens behov. Du trives med å få nye utfordringer og ønsker å bidra til å gjøre hverdagen til dine kollegaer enklere ved å tilrettelegge verktøy som tilfredsstiller deres behov.

For å kunne jobbe i KSAT, må du oppfylle vilkårene for norsk sikkerhetsklarering og være egnet og autorisert for stillingen. Endelige kandidater vil måtte gjennomføre en bakgrunnssjekk utført av Semac.

KSAT kan tilby deg

Vi er en organisasjon i stor vekst og med solid økonomi. I KSAT møter du et aktivt og inkluderende arbeidsmiljø og vi ønsker noen som vil bygge videre på dette. Hos oss får du dyktige og engasjerte kolleger, en fleksibel og variert hverdag, fantastiske utviklingsmuligheter og en unik mulighet til å være med på å utvikle en spennende fremtid for KSAT. Om ikke dette var nok, så tilbyr vi også blant annet:

  • konkurransedyktige lønnsbetingelser, kursing, trening i arbeidstiden, svært gode helseforsikringer og pensjonsordninger, telefon og mobilabonnement, firmahytte, støtte til idrett m.m.
  • Vi er en sosial gjeng som gjør ting utenfor jobb, både i regi av bedriften og på privat initiativ. Her blir du inkludert fra dag én.
  • Et miljø du garantert vil lære av – uansett kompetansenivå i dag. Du kommer til et miljø med høy kompetanse og med et sterkt ønske og vilje til å levere kvalitet i verdensklasse – i alle ledd i organisasjonen

Du kan bli bedre kjent med oss gjennom SPACE UP YOUR CAREER https://karriere.ksat.no/ . Her vil du se hvordan vi jobber samt få muligheten til å bli kjent med mange av de fine folkene i KSAT. 

KSAT legger vekt på å sikre mangfold i bedriften ved å ta hensyn til kjønn, alder og kulturell bakgrunn under rekrutteringen.

Ta gjerne kontakt for en uformell prat. Søknader vurderes fortløpende.