Skip to main content

Vi trenger flere dyktige folk til våre spennende prosjekter!

Senior softwareutviklere (IDS:71/20)

KONGSBERG søker senior softwareutviklere

Integrated Defence Systems (IDS) er en divisjon i Kongsberg Defence & Aerospace AS, et av forretningsområdene i KONGSBERG. Divisjonen utvikler og leverer avanserte og teknologisk ledende kommando-, kontroll-, og kommunikasjonsløsninger til hær-, sjø- og luftforsvar, samt sivile flyplasser, verden over.
IDS er i en rivende utvikling og ønsker å styrke vårt fagmiljø med flere erfarne softwareutviklere.

Informasjon om stillingene:
Du vil bli en del av et stort og kompetent fagmiljø hvor software avdelingen alene består av over 170 personer, et av Norges største softwaremiljø. Du vil jobbe i et større eller mindre team i et av våre spennende prosjekter.
Prosjektene våre varierer i størrelse og karakter, men de har alle samme fokus; å gi nødvendig støtte til våre kunder i krevende situasjoner. For KONGSBERG er kvalitet på våre produkter essensielt, da det vi leverer skal bidra til å sikre liv i potensielt urolige områder rundt om i verden.

Arbeidsoppgaver:
Som senior softwareutvikler vil du jobbe med utvikling av software innenfor våre prosjekter og produkter. Vi jobber i hele utviklingsstacken fra lavnivå (C og C++), applikasjon (C++ og Ada) til brukergrensesnitt (Qt). Som seniorutvikler vil du også kunne få ansvar for krav, design, arkitektur, test og/eller integrasjon. Ledelse av mindre software-team kan også være aktuelt.

Vi søker deg som:

  • Har en Bachelor eller Master i data, informatikk, kybernetikk eller tilsvarende. Relevant erfaring kan kompensere for manglende utdannelse.
  • Har minst fem års erfaring med softwareutvikling
  • Behersker engelsk og norsk godt, både skriftlig og muntlig

Stillingene krever at du kan sikkerhetsklareres i Norge og NATO.

Som person er du strukturert, ansvarsfull og glad i å lykkes sammen med andre. Du har gode samarbeidsevner, og er en dyktig problemløser. Du er kvalitetsbevisst og nysgjerrig på våre systemer og produkter, og genuint interessert i softwarefaget. Kanskje har du interesse for eller erfaring med software systemarbeid eller teknisk ledelse.

Hva kan vi tilby deg?

Du vil delta i utvikling av noen av de mest avanserte softwaresystemene i verden, og ditt bidrag vil være en viktig del av vårt arbeid for å sikre gode og trygge tekniske løsninger for våre kunder. Du vil få gode muligheter til samarbeid med kunde og å delta på interessante og utfordrende jobbreiser rundt om i Norge og resten av verden.

Vi har fleksitid, betalt overtid og gode muligheter for videre kompetansebygging og spennende karriereveier. Mange av våre sentrale ledere og teknologer har startet sine karrierer som softwareutviklere hos oss.

Vi har også mye å tilby utenfor jobb, bl.a. eget treningssenter, innovasjonslab, firmahytter, rabatterte billetter til flere kultur- og sportsarrangementer og eget fritidsprogram for unge medarbeidere. 

Arbeidssted er Kongsberg, og noe reisevirksomhet må påregnes.

Søknader behandles fortløpende.