Skip to main content

Vi styrker vårt softwaremiljø innen kommunikasjon og nettverk!

Senior Softwareutvikler - Kommunikasjonssystemer

Kongsberg Defence & Aerospace AS (KDA) er et forretningsområde i Kongsberg Gruppen. KDA er Norges ledende leverandør av forsvars- og romfartsrelaterte systemer. Vi utvikler og leverer kommando-, kontroll- og kommunikasjonssystemer, overvåkingssystemer, missiler og er produsent av avanserte komposittprodukter til fly- og helikoptermarkedet.

Land Systems er en divisjon i Kongsberg Defence & Aerospace AS, ett av forretningsområdene i KONGSBERG GRUPPEN. Land Systems utvikler og produserer det fjernstyrte våpenstyringssystemet PROTECTOR og avanserte kommunikasjonsprodukter som sikrer samband med ekstreme krav til robusthet og ytelse.

Vi har økende oppdragsmengde og har behov for flere dyktige medarbeidere innenfor flere områder av softwareutvikling i Asker. 

Om rollen og produktene

Vi søker nå en dyktig senior softwareutvikler med lidenskap for embedded utvikling. Vi ser etter deg som vil bidra med å lage verdensledende kommunikasjonsprodukter. Hos oss utvikler vi produkter innen taktisk kommunikasjon som nettverk og routing, radiokommunikasjon, og kryptering og sikkerhet. Vi ønsker en kollega som liker å holde seg oppdatert på ny teknologi og som kan være med å videreutvikle både nye og eksisterende produkter.

Som senior softwareutvikler vil du jobbe med radio- og nettverksprodukter, og vil være delaktig i å bane veien videre for produktene våre. Du får mulighet til å ta eierskap til det du jobber med og ha påvirkning på valg av tekniske løsninger. Utviklingen foregår i tverrfaglig team, hvor du vil samarbeide med andre fagdisipliner som signalbehandling, elektronikk, FPGA, system og test. Våre produkter brukes under krevende forhold, og det er derfor viktig med effektiv og robust kode. Hos oss er det mulig å jobbe på hele stacken, fra lavnivå mot hardware, via applikasjonslaget og ut mot brukergrensesnitt. Du kan selv være med å bestemme hvilken retning du vil gå, ut fra din bakgrunn og dine interessefelt. Vi ser etter deg som ønsker å være med å styrke fagmiljøet, og kunne støtte mindre erfarne utviklere i teamet.

Vi er en engasjert og imøtekommende gjeng som gjerne slår av en prat ved kaffemaskinen. Det arrangeres sosiale aktiviteter som bedriftsidrettslag, spillkvelder og teambuilding. Vi setter pris på både de uformelle og faglige samtalene. Det vi alle har til felles er at vi gir 100% for å skape verdensledende produkter for våre kunder verden over. Vi ønsker deg som deler denne lidenskapen!

Hvem er du?

 • Bachelor- eller mastergrad innen kybernetikk, datateknikk eller annen relevant utdanning
 • Minimum 5 års relevant arbeidserfaring
 • Teknisk dyktig og evne til godt lagspill
 • Evne til å formidle og diskutere komplekse ideer og løsninger
 • Gode kommunikasjonsevner på norsk og engelsk
 • Kunnskap innenfor en eller flere av følgende områder:
 1. C/C++
 2. Linux
 3. Nettverk og kommunikasjonsprotokoller
 4. Kryptering og sikkerhet

Vi tilbyr

 • Varmt og inkluderende arbeidsmiljø med hyggelige kollegaer
 • Moderne lokaler i Asker Panorama
 • Interessante og spennende arbeidsoppgaver
 • Gode karriere- og utviklingsmuligheter i et internasjonalt selskap
 • Konkurransedyktige betingelser, pensjons- og forsikringsordninger
 • God oppfølging med fadder og individuell opplæring
 • Gode velferdsordninger med eget treningssenter, hytteutleie og mye mer

 

Du får muligheten til å være en del av et høykompetent teknisk miljø som består av flere tusen ingeniører i Kongsberg Teknologipark og Asker Panorama.

Søknader behandles fortløpende. 

 

 

Kandidater som søker på stillingen vil i forbindelse med rekrutteringsprosessen bli gjenstand for bakgrunnssjekk og vurdering av denne vil bli lagt til grunn ved valg av kandidat.
For å være aktuell kandidat til stillingen må du kunne sikkerhetsklareres og autoriseres, jfr. Sikkerhetsloven.