Senior Prosjektingeniør - Elektronikk

Vil du jobbe innen Product & Supply Chain Support?

Vi søker etter personer med kompetanse på teknisk oppfølging av leverandører og praktisk erfaring fra produksjonsmiljøer.
Du vil bli del av elektronikk fagmiljøet, men med hovedfokus mot leverandørkjeden. Noe reisevirksomhet må påregnes. Du vil bidra i prosjekter med Supplier Development avdelingen for å sikre at våre leverandører har de nødvendige tekniske forutsetninger for å kunne produsere inn mot våre egne produksjonslinjer. Du vil også jobbe med kvalitetsforbedringer hos våre leverandører og underleverandører. Arbeidet er i stor grad prosjektorientert, men vil være forankret i elektronikk fagmiljøet.

Arbeidsoppgaver:

  • Teknisk støtte ved kvalifisering av nye leverandører og produkter
  • Teknisk oppfølgning mot leverandørene og deres underleverandører
  • Teknisk støtte for å sikre korrekt kvalitet og kapasitet hos leverandør. Dette inkluderer deltagelse ved Production Readiness Review, First Article inspection/Physical Configuration Audit og avleveringskontroll
  • Oppfølgning og behandling av reklamasjoner med fokus på korrigerende/feilforebyggende tiltak
  • Teknisk støtte mot design knyttet til industrialiserings og forbedringstiltak som kan forbedre kvalitet og kost

Ønskede egenskaper og kvalifikasjoner:

  • Ingeniørbakgrunn med erfaring fra produksjonsmiljø
  • Evne til å forstå samt kommunisere detaljerte tekniske krav, spesielle prosesser, og rasjonale bak disse
  • God formuleringsevne på engelsk og kunne arbeide tett med ulike miljøer/kulturer
  • Selvgående, systematisk og relasjonsbygger
  • Har høy integritet og gode etiske holdninger

Vi tilbyr:

Hos oss blir du en del av et faglig sterkt arbeidsmiljø med gode karriere- og utviklingsmuligheter. I Kongsberg Defence & Aerospace (KDA) får du en forutsigbar og fleksibel hverdag med muligheten til å jobbe med produkter i verdensklasse i et høyteknologisk miljø. Vi har engasjerte og positive kollegaer og et varmt og inkluderende arbeidsmiljø. Du får god oppfølging av din leder og fadder, samt individuell opplæring og kursing. I tillegg vil du være omringet av mange engasjerte kollegaer med ulik kompetanse som du kan støtte deg på. Vi har konkurransedyktige betingelser, pensjons- og forsikringsordninger, samt et fordelaktig aksjeprogram for deg som er ansatt. KONGSBERG tilbyr også treningssenter, innovasjonssenter, firmahytter, rabatterte billetter til kultur- og sportsarrangementer, samt et eget fritidsprogram for unge medarbeidere.

Kandidater som søker på stillingen vil i forbindelse med rekrutteringsprosessen bli gjenstand for bakgrunnssjekk og vurdering av denne vil bli lagt til grunn ved valg av kandidat. For å være aktuell kandidat til stillingen må du kunne sikkerhetsklareres og autoriseres, jfr. Sikkerhetsloven.

Missiles & Space er en divisjon i Kongsberg Defence & Aerospace med mer enn 1700 ansatte i både inn og utland. Vi har sterke fagmiljøer innenfor elektronikk, mekanikk og systemdesign, og vi utvikler, sammenstiller, tester og leverer produkter i verdensklasse. Vi leverer missiler for integrasjon på fartøy, kystartilleri, helikopter og kampfly. Vi leverer elektronikk og mekanismer til bæreraketter og til satellitter for anvendelser innenfor kommunikasjon, meteorologi, navigasjon, jordobservasjon og vitenskap; bakkestasjoner for nedlesing av satellittdata og systemer og tjenester til overvåkning av havner og havområder.