Senior innkjøper

Kongsberg Norcontrol er datterselskap i Kongsberg Defence & Aerospace AS. Vi tilhører Space & Surveillance divisjonen som leverer et bredt spekter av utstyr, systemer og tjenester til kunder innenfor romvirksomhet og maritim overvåkning i mer enn 40 land. Kongsberg Norcontrol utvikler og leverer maritime overvåkningssystemer til blant annet havner, kyster og havvindparker over hele verden. Disse systemene bidrar til økt sikkerhet og effektivere overvåking på sjøen og dermed unngå kollisjoner, tap av menneskeliv og miljøødeleggelser. Vårt hovedkontor ligger i vakre Horten i Vestfold og i tillegg har vi kontorer i Singapore, Storbritannia og India. Vi er ca. 80 stolte, entusiastiske og dyktige medarbeidere, og vi ønsker oss flere på laget.

Vi ønsker å øke vår kapasitet og styrke vår kompetanse på tekniske innkjøp, og søker derfor etter en Senior Innkjøper. Stillingen er organisert under Business Support, som består av funksjonene kvalitet, HMS, innkjøp, Sub-Contract, eksportkontroll, IT, dokumentadministrasjon og generell support. Business Support har 5 medarbeidere i Horten.  

Oppgaver vil typisk være:

-Innkjøpsansvarlig i prosjekter med oppgaver fra a til å

-Oppfølging og informasjon til prosjektledere

-Støtte markedsavdelingen i tilbudsarbeid

-Rapportering av nøkkeltall

-Løpende evaluering av eksisterende og nye leverandører

-Aktiv deltagelse i videreutvikling av innkjøpsprosessen

-Eksportkontroll

-Samarbeid på tvers med andre avdelinger

 Ønskede kvalifikasjoner:

-Relevant utdanning innen i økonomi

-Relevant erfaring med innkjøp minst 10 år

-Innkjøps og/eller regnskapserfaring fra eksportbedrift

-Gode muntlige og skriftlige kommunikasjonsevner, både engelsk og norsk

-Være proaktiv og lede rask samhandling av vårt team og leverandører

Vi tror at denne stillingen passer for den som er nøyaktig, nyskjerrig, initiativrik, selvstendig, og har god gjennomføringsevne.

 

Som ansatt i Kongsberg Norcontrol får du først og fremst mange flinke kolleger. Vi har et svært godt og begeistret arbeidsmiljø. Vi byr på konkurransedyktig lønn, gode forsikringsordninger, tilbud om delvis hjemmekontor, og gode karrieremuligheter i et internasjonalt selskap. Du får en faglig veileder (fadder/mentor) og opplæringsprogram ved oppstart, samt god støtte og opplæring i en etablert innkjøpsorganisasjon.

For å være aktuell kandidat til stillingen må du være kvalifisert for å bli sikkerhetsklarert, jfr. Sikkerhetsloven.

Kongsberg Norcontrol holder til i kystbyen Horten, midt i hjertet av Vestfold. I Horten er vi stolte av å tilby flotte omgivelser med rikt kulturliv og gode oppvekstsvilkår.  Se mer info om å bo i Horten: https://www.horten.kommune.no/fokus/hortenlove.25296.aspx