Skip to main content

Sähkötekniikan asiantuntija

Sähkötekniikan asiantuntija kansikonelaitteiden huolto-osastolle

Kongsberg Maritime toimittaa korkean teknologian järjestelmiä ja ratkaisuja asiakkailleen haastaviin olosuhteisiin maailmanlaajuisesti. Kongsberg Maritime Finland Oy:n toimipisteet Suomessa sijaitsevat Raumalla, Kokkolassa ja Turussa. Suomessa suunnitellaan, markkinoidaan sekä valmistetaan ohjailupotkuri-, kansikone- ja vesisuihkulaitteita laivoihin sekä suunnitellaan uutta teknologiaa meriteollisuuteen. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työn globaalin meriteollisuuden alalla sekä hyvät koulutus- ja etenemismahdollisuudet innostavassa ja alati kehittyvässä työyhteisössä.

Vahvistamme globaalia asiakastukeamme ja haemme Rauman kansikonelaitteiden huolto-osastolle teknisen tuen sähkötekniikan asiantuntijaa. Työ on pääosin tiimityöskentelyä, mutta vaatii myös itsenäistä, vastuullista ja omatoimista otetta. Kongsbergilla kannatamme keskustelevaa ja avointa työilmapiiriä ja kokeneemmat työntekijämme ovat tukena tarvittaessa.

Teknisen tuen asiantuntijana toimit globaalisti asiakkaidemme ensisijaisena teknisenä tukena antaen teknisiä neuvoja sekä avustaen kansikonelaitteisiin liittyvien ongelmien ratkaisussa. Avustat asiakkaita ja huoltoverkostoa vian määrittelyssä ja siihen ratkaisun löytämisessä. Lisäksi laadit asiakkaille tuotteeseen liittyviä huolto-ohjeistuksia.

Odotamme sinulta teknistä koulutusta (AMK) tai muuta vastaavaa koulutusta sekä teknisten piirustusten lukutaitoa. Omaat ratkaisukeskeisen ajattelumallin ja hallitset englannin kielen sekä suullisesti että kirjallisesti. Omaat hyvät yhteystyö- ja kommunikointitaidot. Sinulta odotetaan myös tarvittaessa matkustusvalmiutta ja kykyä itsenäiseen sekä järjestelmälliseen työskentelyyn.

Jätä hakemuksesi CV:n kera 18.11.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tapio Mäkinen, puh. 040 562 5142.

Lisätietoa yrityksestä löytyy osoitteesta: www.km.kongsberg.com.

 

WORLD CLASS – through people, technology and dedication