Skip to main content

Sähkösuunnittelija

Sähkösuunnittelija vesisuihkulaitteiden tuotehallintaan

Kongsberg Maritime toimittaa korkean teknologian järjestelmiä ja ratkaisuja asiakkailleen haastaviin olosuhteisiin maailmanlaajuisesti. Kongsberg Maritime Finland Oy:n toimipisteet Suomessa sijaitsevat Raumalla, Kokkolassa ja Turussa. Suomessa suunnitellaan, markkinoidaan sekä valmistetaan ohjailupotkuri-, kansikone- ja vesisuihkulaitteita laivoihin sekä suunnitellaan uutta teknologiaa meriteollisuuteen. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työn globaalin meriteollisuuden alalla sekä hyvät koulutus- ja etenemismahdollisuudet innostavassa ja alati kehittyvässä työyhteisössä.

Haemme sähkösuunnittelijaa vesisuihkulaitteiden ohjausjärjestelmien ohjelmointityöhön, sähkösuunnitteluun sekä testaukseen. Olet osa tiimiä, joka vastaa ohjausjärjestelmien suunnittelusta, tuotekehittelystä sekä olemassa olevien järjestelmien ylläpitosuunnittelusta. Tuotekehitysprojektien suunnittelussa toimenkuvaasi kuuluu uusien innovaatioiden tuotteistaminen sekä asiakastarpeen mukaisten ohjausjärjestelmien suunnittelu sekä dokumentointi.

Odotamme sinulta ohjelmoinnin, automaatio- tai elektroniikka-alan insinööri- tai diplomi-insinöörikoulutusta. Hallitset englannin kielen sekä kirjallisesti että suullisesti. Pystyt itsenäiseen ja järjestelmälliseen työskentelyyn.  Sinulla on kokemusta ohjelmoinnista tai ohjausjärjestelmien suunnittelusta, aiempi työkokemus meriteollisuudessa tai hydrauliikan tuntemus katsotaan eduksi.

Jätä hakemuksesi CV:n kera 16.12.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Gunder Norrbygård, puh. +358 40 769 7150.

Lisätietoa yrityksestä löytyy: www.km.kongsberg.com.
 

 

WORLD CLASS – through people, technology and dedication