Prosjekttekniker - Advanced Materials

I over 200 år har KONGSBERG laget løsninger som gjør det mulig for mennesker verden over å levere ekstrem ytelse under ekstreme forhold. Ved avdelingen på Kjeller foregår det en spesialisert produksjon av deler til elektro-optiske sensorer. Vi opplever stor etterspørsel etter våre produkter og har behov for å utvide vår produksjonskapasitet, vi søker derfor etter 1-2 teknikere til å bli en del av vår produksjonslinje.
Vi søker etter en prosjekttekniker for vår avdeling Advanced Materials på Kjeller. I denne stillingen vil du være med å produsere halvledermaterialer og IR-komponenter i spennende prosesser.

Oppgavene vil i hovedsak være:

  • Presisjonsbearbeiding og montasje av små optiske enheter
  • Arbeid i renrom
  • Arbeid under mikroskop
  • Arbeid med kjemikalier

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

  • Du er praktisk, fingernem og detaljorientert
  • Strukturert, arbeidsom og etterrettelig
  • Interessert og motivert til å lære nye arbeidsteknikker
  • Erfaring med bruk av kjemikalier i produksjonsprosesser vil være en fordel
  • Du har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
  • God PC-kompetanse og språkkunnskaper er også en fordel

Vi tilbyr deg:

Arbeidsted på Kjeller. Du får full opplæring og muligheten til å jobbe med produkter i verdensklasse i et høyteknologisk miljø med engasjerte og positive kolleger. Vi har gode parkeringsmuligheter, er lett tilgjengelig via kollektivtransport og kan tilby egen kontorplass. Vi har konkurransedyktige betingelser, pensjons- og forsikringsordninger, samt et fordelaktig aksjeprogram for deg som er ansatt. Vi tilbyr også firmahytter, rabatterte billetter til kultur- og sportsarrangementer og lignende.

Kandidater som søker vil i forbindelse med rekrutteringsprosessen bli gjenstand for bakgrunnssjekk, og vurdering av denne vil bli lagt til grunn ved valg av kandidat. For å være aktuell kandidat til stillingen må du kunne sikkerhetsklareres og autoriseres, jfr. Sikkerhetsloven.

Søknader behandles fortløpende, så ikke nøl med å ta direkte kontakt om du har ytterligere spørsmål om stillingen - vi ser frem til å motta din søknad!

Missiles & Space er en divisjon i Kongsberg Defence & Aerospace med mer enn 1700 ansatte i både inn og utland. Vi har sterke fagmiljøer innenfor elektronikk, mekanikk og systemdesign, og vi utvikler, sammenstiller, tester og leverer produkter i verdensklasse. Vi leverer missiler for integrasjon på fartøy, kystartilleri, helikopter og kampfly. Vi leverer elektronikk og mekanismer til bæreraketter og til satellitter for anvendelser innenfor kommunikasjon, meteorologi, navigasjon, jordobservasjon og vitenskap; bakkestasjoner for nedlesing av satellittdata og systemer og tjenester til overvåkning av havner og havområder.