Skip to main content

Kan du få romraketter til å lande på et skip i havet?

Prosjektleder Softwareutvikling

Ønsker du utfordringen med å lede arbeidet for å lage avanserte tekniske løsninger for alt i fra autonome skip, miljø vennlige kanal- transporter, digitale offshore applikasjoner til oppdrettsanlegg – og gjøre det mulig for romraketter å lande trygt på et skip i havet?

Er du i tillegg nysgjerrig på ny teknologi og våre produkter -og naturligvis en dreven prosjektleder som vet hva som kreves for å få jobben gjort?

Som Prosjektleder Softwareutvikling, kommer du til å lede utviklingsprosjekter der hovedoppgaven er å få teamet til å levere det som kreves, innenfor tid, kost og kvalitet, og der du bruker din kompetanse for å få dette til. Du får anledning til å lede sterke tekniske medarbeidere med stort engasjement og vilje til å nå målene. Vi har en portefølje som dekker et bredt spekter av teknologier, alt i fra real-time til digitale løsninger – det venter alltid en ny og spennende utfordring rundt neste sving. 

Vi jobber i en matrise-organisasjon som betyr at dine oppdragsgivere kommer til å være brennende opptatt av de produktene du skal lage for dem og at du lykkes med det, mens dine kollegaer i avdelingen er dine støttespillere og sparringspartnere i prosjektledelsesfaget.
Når du blir med oss, blir du en del av en bedrift med lange tradisjoner for banebrytende forskning og produktutvikling. Vi lager avanserte løsninger som skal fungere under ekstreme forhold!

 

For å lykkes i denne rollen tenker vi at du har:

  • Høyere utdanning innen relevant område
  • Flere års erfaring innen prosjektledelse for software utviklingsprosjekter
  • Erfaring fra andre roller innen software-/system-utvikling
  • Erfaring med utviklings verktøy som for eksempel Azure DevOps (TFS) eller tilsvarende
  • Erfaring med ulike utviklingsmetodikker
  • Gode kommunikasjonsevner også muntlig og skriftlig på engelsk

 

Du kan handle på eget initiativ, få ting til å skje og tar ansvar. Du jobber målrettet, metodisk og systematisk for å nå dine og teamets mål. Våre medarbeidere vet å sette pris på en prosjektleder som evner å inspirere, koordinere og lede dem på en profesjonell og tydelig måte.

 

Kontakt: Katarina Hagner, VP Program & Release, +4794137537

Integrated Solutions er en divisjon i Kongsberg Maritime, et av forretningsområdene i KONGSBERG GRUPPEN. Integrated Solutions er ansvarlig for produkt- og teknologiutvikling, supply chain og prosjektlevering for alle Kongsbergs automatiserings-, brosystem- og elektroprodukter og løsninger.