Skip to main content

Vi søker deg som ønsker å jobbe med utvikling av signal- og bildebehandling for elektrooptiske sensorer på Kjeller

Prosjektingeniør/Senior prosjektingeniør

I over 200 år har KONGSBERG laget løsninger som gjør det mulig for mennesker verden over å levere ekstrem ytelse under ekstreme forhold.

 

Hva gjør vi på Kjeller?
Kjeller har et faglig sterkt arbeidsmiljø hvor du vil få gode utviklingsmuligheter og mulighet for prosjektlederansvar. Du vil jobbe i tett integrerte team med selvstendige arbeidsoppgaver. Avdelingen i Kjeller Teknologipark ved Lillestrøm har utviklet målsøkerne for Naval Strike Missile (NSM) og Joint Strike Missile (JSM). I tillegg er avdelingen tungt engasjert i utvikling av elektrooptiske sensorer og bildebehandling for 360-kamerasystemer for fjernstyring av flytårn og områdeovervåkning.
Utviklingsavdelingen på Kjeller består i dag av 45 medarbeidere. Vi er nå i ferd med å starte utviklingen av Norges neste generasjon sjømålsmissil, SuperSonic Strike Missile (3SM) og ønsker å ansette både nyutdannede og erfarne som vil jobbe med produktrettet utvikling i et høyteknologisk miljø.

 

Vi har spennende oppgaver innen:

  • Signal- og bildebehandlingsapplikasjoner (gjenkjenning, målfølging, bevegelsesdeteksjon, sensorfusjonering, maskinlæring, AI o. l.) basert på informasjon fra optiske sensorer
  • Softwareutvikling for systemer med høy ytelse og strenge krav til robusthet og kvalitet (C++ og Python)
  • Spesifikasjon, utvikling og implementasjon av algoritmer (C++/MATLAB/Python)
  • Systemmodellering ved bruk av SysML og MagicDraw
  • Utvikling av elektrooptiske sensorer (synlig/IR kamera, laser avstandsmåler)

 

Du har:

Gode analytiske evner, en interesse for analyse av komplekse systemer og ser gode løsninger. Du er målrettet, produktiv og ryddig med en strukturert adferd. Utdannelse som bachelor/master innen datateknikk, fysikk, matematikk, kybernetikk eller tilsvarende.

 

Vi kan tilby deg:

Arbeidssted på Kjeller med Norges mest spennende utviklingsoppgaver. Du får muligheten til å jobbe med produkter i verdensklasse i et høyteknologisk miljø med engasjerte og positive kolleger. På Kjeller har et supert arbeidsmiljøet og egen sosialkomite som sørger for liv og røre. Vi har gode parkeringsmuligheter, er lett tilgjengelig via kollektivtransport og kan tilby eget kontor. Vi har konkurransedyktige betingelser, pensjons- og forsikringsordninger, samt et fordelaktig aksjeprogram for deg som er ansatt. Vi tilbyr også firmahytter, rabatterte billetter til kultur- og sportsarrangementer og lignende.

 

Kandidater som søker på stillingen vil i forbindelse med rekrutteringsprosessen bli gjenstand for bakgrunnssjekk og vurdering av denne vil bli lagt til grunn ved valg av kandidat. For å være aktuell kandidat til stillingen må du kunne sikkerhetsklareres og autoriseres, jfr. Sikkerhetsloven.

Søknader behandles fortløpende så ikke nøl med å ta direkte kontakt om du har ytterligere spørsmål om stillingen - vi ser frem til å motta din søknad!

 

Missile Systems er en divisjon i Kongsberg Defence & Aerospace. Vårt hovedprodukt er avanserte sjømålsmissiler helt i verdensklasse. Vi utvikler, sammenstiller, tester og leverer missiler til fartøy, kystartilleri, helikopter og kampfly.