Prosjektingeniør Test & Verification

Liker du komplekse systemer og er nysgjerrig på hvordan ting henger sammen?

Er du en problemløser med interesse og evne til å tenke utenfor boksen? Da kan det være deg vi søker – enten du er erfaren eller nyutdannet. Gode samarbeidsegenskaper settes høyt da vår avdeling er et knutepunkt mellom ulike fagdisipliner. Våre produkter må prestere under ekstreme forhold, og dette tester og verifiserer vi her hos oss. Vi vokser, og har nå behov for å styrke kompetansen innen flere deler av fagområdet miljøverifikasjon.
Vår avdeling er involvert fra systemkrav til ferdig kvalifisert produkt, hvilket byr på mange spennende og varierte oppgaver. Du vil kunne jobbe med ny - og videreutvikling av våre produkter som en del av design- og analysemiljøene, med hovedfokus på at produktene tåler alle miljøer det er krav til.

Avdelingen i dag er tverrfaglig sammensatt, og typiske oppgaver vi har er:

 • Kravnedbryting – fra system til komponent
 • Testplanlegging - og gjennomføring
 • Miljøtester som vibrasjon, sjokk, temperatur, strukturtesting, korrosjon, pyroteknikk, m.m.
 • Utforming av instrumenteringsplan og funksjonstester
 • Instrumentering for felt-testing
 • Hi-Speed filming, analyse og generell dokumentasjon

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

 • Relevant høyere utdanning eller fagskole innen Mekanikk, Mekatronikk eller Elektronikk. Søkere med relevant erfaring innenfor våre fagområder oppfordres til å søke.
 • Erfaring med testing og/eller produktutvikling
 • Erfaring med Instrumentering og/eller miljøverifikasjon
 • All dokumentasjon går på engelsk, så gode engelskkunnskaper er nødvendig
 • Gode samarbeidsegenskaper
 • Komfortabel i en tidvis hektisk hverdag med mange samtidige aktiviteter
 • Grundig og analytisk tilnærming til utfordringer


Vi tilbyr:
I KONGSBERG er vi opptatt av å utvikle våre medarbeidere både faglig og personlig. Dette kommer spesielt til syne med de arbeidsmuligheter som tilbys på tvers av bedriften. I KONGSBERG får du muligheten til å jobbe med produkter i verdensklasse i et høyteknologisk miljø med engasjerte og positive kolleger. Vi har konkurransedyktige betingelser, pensjons- og forsikringsordninger, samt et fordelaktig aksjeprogram for deg som er ansatt. KONGSBERG tilbyr også treningssenter, innovasjons lab, firmahytter, rabatterte billetter til kultur- og sportsarrangementer, samt et eget fritidsprogram for unge medarbeidere.

Kandidater som søker på stillingen vil i forbindelse med rekrutteringsprosessen bli gjenstand for bakgrunnssjekk, og vurdering av denne vil bli lagt til grunn ved valg av kandidat. For å være aktuell kandidat til stillingen må du kunne sikkerhetsklareres og autoriseres, jfr. Sikkerhetsloven.

Missiles & Space er en divisjon i Kongsberg Defence & Aerospace med mer enn 1700 ansatte i både inn og utland. Vi har sterke fagmiljøer innenfor elektronikk, mekanikk og systemdesign, og vi utvikler, sammenstiller, tester og leverer produkter i verdensklasse. Vi leverer missiler for integrasjon på fartøy, kystartilleri, helikopter og kampfly. Vi leverer elektronikk og mekanismer til bæreraketter og til satellitter for anvendelse innenfor kommunikasjon, meteorologi, navigasjon, jordobservasjon og vitenskap; bakkestasjoner for nedlesing av satellittdata og systemer og tjenester til overvåking av havner og havområder.