Skip to main content

Vil du være med på å forme fremtidens forsvarsindustri?

Project Engineer, Integrated Product Support

Integrated Defence Systems (IDS) er en divisjon i Kongsberg Defence & Aerospace. Vi utvikler og leverer avanserte og teknologisk ledende kommando-, kontroll-, og kommunikasjonsløsninger til forsvarskunder nasjonalt og internasjonalt. Hovedprodukter er NASAMS luftvernsystem og forsvarssystem til ubåt og overflatefartøy. 

Integrated Defence Systems (IDS) divisjonen er i sterk vekst og vi leter etter både nyutdannede og erfarne ingeniører! Vår spesialitet er systemintegrasjon, datadrevne operasjoner og beslutningsstøtte. Vi samarbeider med anerkjente bedrifter for å utvikle morgendagens forsvarssystemer. Noe av det vi jobber med er den nye norske ubåten, luftvernsystemet NASAMS, nye stridsvogner til Norge. Vi leter etter deg som brenner for teknologi og vil være med på utvikle noen av de mest komplekse systemløsningene i verden. Vi håper du tar utfordringen ved å søke jobb hos oss!

Du vil bli del av Systems Engineering avdelingen som består av 70 engasjerte personer. Du vil jobbe tett med et team bestående av dyktige ingeniører som jobber sammen for å lage brilliante, komplekse og trygge systemer for våre kunder. Vi leverer systemer i Norge og over store deler av verden, så har du lyst å reise litt er det muligheter for dette. Du er nysgjerrig, engasjert og ryddig slik at resultatet blir gode levetidsvurderinger for våre kunder.

 

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

  • Bachelor eller Master i elektro, data, informatikk, kybernetikk, maskin eller tilsvarende, med gode faglige resultater
  • Nyutdannet eller erfaren ingeniør
  • Nysgjerrig på systemers virkemåte, trives med analyse for å optimalisere systemers pålitelighet, tilgjengelighet, vedlikeholdsvennlighet og levetid fra design og gjennom livssyklusen (Integrated Product Support)
  • En god lagspiller men som også jobber selvstendig
  • Behersker engelsk og norsk godt, både skriftlig og muntlig


Vi kan tilby:
Dine fremtidige kollegaer sier vi har et veldig godt arbeidsmiljø med åpne dører, høyt under taket, og alle deler av sin kunnskap. Det er kule og spennende prosjekter med varierte og meningsfulle oppgaver med mulighet for å påvirke i løsninger og konsepter i designfasen og bli involvert i hvordan systemene brukes. De er også strålende fornøyde med opplegget vi har for opplæring og personlig utvikling gjennom akkurat passe med utfordringer, interne og eksterne kurs og mulighet for videreutdanning. Vi har også gode velferdsordninger med eget treningssenter, hytteutleie og mye mer.


Søknader behandles fortløpende.

Kandidater som søker på stillingen vil i forbindelse med rekrutteringsprosessen bli gjenstand for bakgrunnssjekk og vurdering av denne vil bli lagt til grunn ved valg av kandidat.

For å være aktuell kandidat til stillingen må du kunne sikkerhetsklareres og autoriseres, jfr. Sikkerhetsloven.

For mer informasjon om Kongsberg by, sjekk ut www.kongsberg.no