Skip to main content

KSAT søker medarbeider til Orderdesk

Medarbeider Orderdesk

Orderdesk håndterer KSAT sine daglige operasjoner for planlegging, drift og rapportering av jordobservasjonstjenester. Du vil være et kontaktpunkt for våre nasjonale og internasjonale kunder, samt jobbe i et til tider hektisk operasjonelt miljø.

Arbeidsoppgaver

  • Planlegging og bestilling av satellittbildedekning
  • Oppfølging av bestillinger mot våre leverandører
  • Du vil være med i en rullerende utvidet supportordning internt og for våre kunder. Dette kan innebære noe kveldsarbeid. 
  • Oppfølging av kunder og prosjekter
  • Support for Sales og Programs for nye kunder og prosjekter

 Hvem leter vi etter?

Vi leter etter en engasjert, strukturert og fleksibel kandidat, gjerne med en relevant studiebakgrunn, eller som har erfaring med tilsvarende arbeidsoppgaver. Vi leter etter deg som har interesse for teknologi og å sette deg inn i tekniske utfordringer, er initiativtakende og som trives med høyt arbeidstempo. Det vil legges opp til opplæring ved start, men en grunnleggende interesse er viktig.

Vi ønsker du som er en relasjonsbygger, er kundeorientert, serviceinnstilt og tilpasningsdyktig overfor kunder. Du bør være i stand til å samarbeide på tvers av avdelinger, men også kunne jobbe godt selvstendig. Er du nøyaktig, detaljorientert og tar ansvar for resultater passer du godt inn i teamet vårt. Ettersom vi er en internasjonal bedrift har vi behov for kandidater som er sterke i både norsk og engelsk, skriftlig og muntlig. Våre kandidater må også kunne tilfredsstille krav til sikkerhetsklarering.

KSAT kan tilby deg 

Vi er en organisasjon i stor vekst og med solid økonomi. I KSAT møter du et aktivt og inkluderende arbeidsmiljø og vi ønsker noen som vil bygge videre på dette. Hos oss får du dyktige og engasjerte kolleger, en fleksibel og variert hverdag, fantastiske utviklingsmuligheter og en unik mulighet til å være med på å utvikle en spennende fremtid for KSAT. Om ikke dette var nok, så tilbyr vi også blant annet:  

  • konkurransedyktig lønnsbetingelser, kursing, trening i arbeidstiden, svært gode helseforsikringer og pensjonsordninger, telefon og mobilabonnement, firmahytte, støtte til idrett m.m.  
  • Vi er en sosial gjeng som gjør ting utenfor jobb, både i regi av bedriften og på privat initiativ. Her blir du inkludert fra dag én  
  • Et miljø du garantert vil lære av – uansett kompetansenivå i dag. Du kommer til et miljø med høy kompetanse og med et sterkt ønske og vilje til å levere kvalitet i verdensklasse – i alle ledd i organisasjonen  

Du kan bli bedre kjent med oss gjennom SPACE UP YOUR CAREER https://karriere.ksat.no/ . Her vil du se hvordan vi jobber samt få muligheten til å bli kjent med mange av de fine folkene i KSAT. 

 

KSAT legger vekt på å sikre mangfold i selskapet ved å ta hensyn til kjønn, alder og kulturell bakgrunn under rekruttering.

For å kunne jobbe i KSAT, må du oppfylle vilkårene for norsk sikkerhetsklarering og være egnet og autorisert for stillingen. Endelige kandidater vil måtte gjennomføre en bakgrunnssjekk utført av Semac.