Skip to main content

Lærling 2020

I over 200 år har KONGSBERG laget løsninger som gjør det mulig for mennesker verden over å levere ekstreme prestasjoner under ekstreme forhold. Vi er i dag verdensledende på flere områder innenfor maritim virksomhet, forsvar, romfart, ole og gass. Vår styrke er å sette sammen brede kompetansemiløjer rundt produkter, teknologier og markdesbehov.

Kongsberg Maritime, et datterselskap av KONGSBERG, er et globalt maritimt teknologiselskap som leverer innovative og pålitelige teknologiløsninger for hele den maritime industrisektoren inkludert; handel, offshore, subsea og naval. Med hovedkontor i Kongsberg, har vi produksjon, salg og servicefasiliteter i 34 land.

 

Kongsberg Maritime tar hvert år inn nye lærlinger i august. Med lærekontrakt hos oss får du muligheten til å utdanne deg til fagarbeider med et nasjonalt godkjent fagbrev, samtidig som du får lønn under utdanning.

For 2020 kan vi tilby følgende lærlingstillinger:

  • Lærling Industrimekaniker – Brattvåg
  • Lærling CNC Maskinarbeider – Brattvåg
  • Lærling Industrimekaniker – Ulsteinvik

 

Søk ved å registrere persondata (CV), skriv søknadstekst og deretter svare på hvor du ønsker læreplass og innen hvilket fag.