Skip to main content

Lagermedarbeider

Vi har to ledige stillinger som lagermedarbeider i Kongsberg Maritime, Horten.  Som lagermedarbeider vil dagene dine variere, men hoveddelen av arbeidet foregår i varemottaket med pakking av varer og frakt av utstyr. Du vil bli med i et team av erfarne logistikkmedarbeidere som ser frem til å ønske nye kolleger velkommen til teamet!

 

Ansvarsområder

 • Motta og registrere innkommende varer
 • Plukking av varer
 • Pakking og levering av varer
 • Andre forefallende oppgaver

 

Kvalifikasjoner og erfaring

 • Erfaring fra lager og logistikk
 • Truck sertifikat
 • Erfaring med bruk av IT-verktøy
 • Fagbrev innen logistikk er en fordel, men ikke et krav

 Denne ansettelsen krever sikkerhetsklarering fra Nasjonal sikkerhetsmyndighet. Den som tilsettes kan starte arbeidet med begrenset tilgang mens klareringen behandles. For mer informasjon besøk www.nsm.no.


Du er i stand til å

 • overholde selskapets regler og prosedyrer og gjennomføre planer
 • kommunisere på en tydelig, presis og strukturert måte
 • samarbeide godt med andre, dele kunnskap, erfaring, informasjon og bidra til å nå teamets mål

 

Hva vi kan tilby deg
Hos oss vil du bli tilbudt en konkurransedyktig lønn og goder, med gode utviklingsmuligheter i et internasjonalt miljø. Vi har fleksibel arbeidstid og ferieordninger i tillegg til en god pensjons- og forsikringsordning. Vi tilbyr et inspirerende og trygt arbeidsmiljø og muligheten til å jobbe med bærekraftige og spennende løsninger for fremtiden. Vi tilbyr også muligheten til å ta fagbrev i logistikkfaget.

 

Arbeidssted
Horten

Kontaktpunkt
Adis Cemalovic, +4799644674

 

Kongsberg Maritime, et datterselskap av KONGSBERG, er et globalt marinteknologiselskap som tilbyr innovative og pålitelige teknologiløsninger for alle marine industrisektorer, inkludert: offshore, subsea og marine. Selskapet har hovedkontor i Kongsberg, Norge, og har produksjons-, salgs- og servicefasiliteter i 34 land. Kongsberg Maritime er en del av KONGSBERG, et internasjonalt, kunnskapsbasert konsern som leverer høyteknologiske systemer og løsninger til kunder innen olje- og gassindustrien, handelsflåten, forsvar og romfart.

Vår divisjon Sensors and Robotics utvikler og leverer tilkoblede sensorer i verdensklasse og smart robotikk for marine-, forsknings- og marineapplikasjoner. Divisjonen har ansvar for KMs ledende tilbud av undervannskartleggingssystemer, undervannsposisjonering, marin robotikk, fiskeri- og marinesensorer, presisjonsposisjonering og sensorløsninger.

 

Hos Kongsberg Gruppen takler vi utfordrende problemer og leverer ekstrem ytelse for ekstreme forhold. Vi gjør dette gjennom utmerkede produkter og tjenester utviklet for å levere de største fordelene til våre kunder.

 

VERDENSKLASSE – gjennom mennesker, teknologi og engasjement