Skip to main content

Kongsberg Norcontrol AS

Koordinator, Salg og markedsføring (KNC 09/19)

OVERVÅKINGSSYSTEMER TIL HAVNER, KYSTER OG OFFSHORE

Kongsberg Norcontrol er datterselskap i Kongsberg Defence & Aerospace AS. Vi tilhører Space & Surveillance divisjonen som leverer et bredt spekter av utstyr, systemer og tjenester til kunder innenfor romvirksomhet og maritim overvåkning i mer enn 40 land.

Kongsberg Norcontrol utvikler og leverer maritime overvåkningssystemer til havner, kyster og offshore, som bidrar til høyere sikkerhet og effektiv overvåking på sjøen. Vårt hovedkontor ligger i vakre Horten i Vestfold og vi har også kontorer i Singapore, Storbritannia og India. Vi er ca 60 stolte, entusiastiske og dyktige medarbeidere, og vi ønsker oss flere på laget. Vi er i dag 7 dedikerte og flinke kollegaer i salgs og markedsavdelingen. Vårt mål er å øke vår portefølje, og samtidig ta vare på eksisterende marked. Vi trenger deg som har lyst til å spille alle gode. Har du lyst til å lære av våre flinke medarbeidere, og samtidig utfordre oss i forhold til hvordan vi løser oppgavene i dag, da kan du passe hos oss. Stillingen er nyopprettet, og vi tror den passer for en nyutdannet som ser for seg en karriere innen salg og markedsføring.

Arbeidsoppgaver

  • Koordinering og bistand til markedsaktiviteter, både internt og eksternt
  • Forberede for messer og bistå i den praktiske gjennomføringen, inkludert noe reising
  • Bistå i tilbuds og kontraktsarbeid

Krav til kompetanse

  • Gjerne nyutdannet 
  • Høyskoleutdannelse i markedsføring
  • Du må kommunisere godt på både norsk og engelsk, skriftlig og muntlig

Personlig egenskaper

  • Nøyaktig gjennomfører
  • Kommuniserer og samarbeider effektivt
  • Du er proaktiv og nysgjerrig

Stillingen forutsetter at du kan sikkerhetsklareres.

Som ansatt i Kongsberg Norcontrol får du først og fremst mange flinke kolleger. Vi har et svært godt og begeistret arbeidsmiljø. Vi byr på konkurransedyktig lønn og gode forsikringsordninger. Du får en faglig veileder (fadder/mentor) og opplæringsprogram ved oppstart.

Kongsberg Norcontrol holder til i kystbyen Horten, midt i hjertet av Vestfold. I Horten er vi stolte av å tilby flotte omgivelser med rikt kulturliv og gode oppvekstsvilkår. 

Se mer info om å bo i Horten: https://www.horten.kommune.no/fokus/hortenlove.25296.aspx