Studerer du IT og er på jakt etter en spennende og relevant deltidsjobb?

IT/Data Studenter

Har du lyst på en spennende og relevant deltidsjobb samtidig som du studerer? Vi søker deg som studerer en retning innen IT samt har interesse og ønske om å jobbe deltid hos oss med varierte oppgaver innen utvikling, test og installasjon av programvare. Det er gode muligheter for ekstrajobb i skoleferier, dersom det skulle være ønskelig.

 

Vi tilbyr deg:

  • Mye læring direkte i prosjekter
  • Du får en erfaren fadder/mentor
  • Godt arbeidsmiljø og flinke kollegaer
  • Fleksibilitet som passer dine studier
  • Varierte oppgaver innen utvikling, test, installasjon, konfigurasjon av programvare og nettverk.

 

Hva får du:

  • Erfaring fra Norges største teknologikonsern
  • Du får mulighet til å lære av de beste

 

Samtidig som blir du blir kjent med oss som bedrift, får du praktisert mens du lærer, og kanskje er vi aktuell for deg med tanke på fremtidig fast jobb.

 

Litt om oss:

Vi tilhører Space & Surveillance divisjonen i Kongsberg Gruppen som leverer et bredt spekter av utstyr, systemer og tjenester til kunder innenfor romvirksomhet og maritim overvåkning i mer enn 40 land. Kongsberg Norcontrol utvikler og leverer maritime overvåkningssystemer til blant annet havner, kyster og havvindparker over hele verden. Disse systemene bidrar til økt sikkerhet og effektiv overvåking på sjøen for å unngå kollisjoner, tap av menneskeliv og miljøødeleggelser. Vårt hovedkontor ligger i vakre Horten i Vestfold og i tillegg har vi kontorer i Singapore, Storbritannia og India. Vi er ca. 70 stolte, entusiastiske og dyktige medarbeidere, og vi ønsker oss flere på laget.

Vi holder til i fine lokaler i Bromsveien i Horten. Muligheter ligger til rette for å jobbe i våre lokaler samt hjemmefra.

Ønsker du å vite mer om oss finner du informasjon om våre produkter her:

https://www.kongsberg.com/no/kda/products/maritime-surveillance/

For å være aktuell kandidat må du være kvalifisert for å bli sikkerhetsklarert på et senere tidspunkt, jfr Sikkerhetsloven.