IT-tekniker\IT-ingeniør med fokus på terminalserver løsninger

Ønsker du å jobbe med terminalserver og serverløsninger i Norges viktigste teknologibedrift?

Kongsberg Defence & Aerospace AS (KDA) er et forretningsområde i Kongsberg Gruppen. KDA er Norges ledende leverandør av forsvars- og romfartsrelaterte systemer. Vi utvikler og leverer kommando-, kontroll- og kommunikasjonssystemer, overvåkingssystemer, missiler og er produsent av avanserte komposittprodukter til fly- og helikoptermarkedet.

Vi i KONGSBERG IT søker deg som ønsker å jobbe med terminalserver tjenester og som er glad i å grave deg ned i problemstillinger. Du liker automatisering fremfor manuelt arbeid og er en person som tar i et tak når det trengs. Det å videreutvikle løsninger ligger i ditt DNA og du er derfor ikke redd for å tenke nytt.

Arbeidshverdagen din vil bestå av mange og varierte oppgaver innen drift og support av serverløsninger med hovedfokus på terminalserver- og VDI-løsninger. Du vil jobbe i en faggruppe i tillegg til å jobbe selvstendig. Du vil primært være en 3. linje ressurs, men det forventes at du også har god kommunikasjon med våre brukere. I prosjekter vil du samarbeide tett med andre relevante faggrupper og få muligheten til å tilegne deg kunnskap utover ditt eget fagområde.

For at du skal trives og lykkes i denne stillingen bør du være nysgjerrig og fleksibel, og trigges av å lære nye ting. Du må også ha erfaring med drift av IT tjenester, gjerne i et større driftsmiljø. Det er en fordel om du har IT utdannelse.

Vi ønsker at du har erfaring innen flere av disse områdene:

 • Windows server OS
 • Terminalserver og VDI-løsninger
 • Active directory group policies
 • God forståelse av hvordan virtualiseringsplattformer fungerer
 • God forståelse av nettverk og brannmur fungerer

KONGSBERG IT tilbyr:

 • Spennende utfordringer i et høyteknologisk internasjonalt miljø
 • Gode karriere- og utviklingsmuligheter
 • Et godt sosialt og faglig miljø
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger
 • Velferdsordning med blant annet treningssenter, hytteutleie og mye mer
 • Fordelaktig askjeprogram
 • Hybrid kontorløsning med fleksible ordninger for en god balanse mellom jobb og fritid

 

Arbeidssted: Kongsberg eller Asker i fleksibel kombinasjon med hjemmekontor.

KONGSBERG IT er en global IT organisasjon i Kongsberg Gruppen med om lag 300 medarbeidere spredt rundt i hele verden. Vi har ansvar for å drifte, vedlikeholde og videreutvikle fellestjenestene og forretningsapplikasjonene for hele Kongsberg Gruppen. Konsernet har en solid ordrereserve og er posisjonert for å vokse ytterligere i årene som kommer. IT avdelingen har derfor behov for å øke kapasiteten.

Du kan lese mer om KONGSBERG IT her: https://www.kongsberg.com/no/careers/kongsberg-it/ og se vår egen film Secure the future with KONGSBERG IT (youtube.com)

Søknader behandles fortløpende, så ikke vent med å søke!

Kandidater som søker på stillingen vil i forbindelse med rekrutteringsprosessen bli gjenstand for bakgrunnssjekk og vurdering av denne vil bli lagt til grunn ved valg av kandidat.
For å være aktuell kandidat til stillingen må du kunne sikkerhetsklareres og autoriseres, jfr. Sikkerhetsloven.

For mer informasjon om Kongsberg by, sjekk ut www.kongsberg.no