Ingeniør/Teknisk Skribent

Er du den som demonterte radioen til mor på kjøkkenbordet fordi du var nysgjerrig på hvordan den virket? Er du den i familien som gjerne forklarer bestemor hvordan fjernkontrollen virker? Er du glad i å skrive? Vi er i en positiv utvikling og trenger din hjelp til å vokse videre!

Vi oppfordrer deg som er fersk eller mer erfaren, har interesse for elektro og tekniske løsninger, og samtidig har lyst til å jobbe med dokumentasjon, til å bli med i teamet vårt. Arbeidsoppgavene vil typisk være å skrive manualer, prosedyrer og beskrivelser for testsystemene våre i samarbeid med produktansvarlige og utviklere. Du vil også lage dokumentasjon som kreves for CE-merking, derfor er det ønskelig at du har kjennskap til CE-krav og standarder, eller er interessert i å lære om det.
Avdeling Testutvikling utvikler og tar frem testutstyr for produksjon og testing av missiler.

Ønskede kvalifikasjoner

  • Bachelor/fagskole innen tekniske fag (relevant arbeidserfaring kan oppveie for manglende utdanning)
  • Interesse for formidling av (teknisk) informasjon
  • Gode kunnskaper i norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig
  • Kunne forstå teknisk informasjon (prosedyrer, datablader, spesifikasjoner, m.m.)

Personlige egenskaper

  • Du arbeider metodisk, nøyaktig og effektivt
  • Du er strukturert og ansvarsbevisst
  • Du må kunne ta ansvar, være selvstendig og selvgående.
  • Positiv, fleksibel, ønske og evne til å dele kunnskap
  • Du har gode samarbeids- og kommunikasjonsevner

Vi tilbyr:
Hos oss blir du en del av et faglig sterkt arbeidsmiljø med gode karriere- og utviklingsmuligheter. I Kongsberg Defence & Aerospace (KDA) får du en forutsigbar og fleksibel hverdag med muligheten til å jobbe med produkter i verdensklasse i et høyteknologisk miljø. Vi har engasjerte og positive kollegaer, og et varmt og inkluderende arbeidsmiljø. Du får god oppfølging av din leder og fadder, samt individuell opplæring og kursing. I tillegg vil du være omringet av mange engasjerte kollegaer med ulik kompetanse som du kan støtte deg på. Vi har konkurransedyktige betingelser, pensjons- og forsikringsordninger, samt et fordelaktig aksjeprogram for deg som er ansatt. KONGSBERG tilbyr også treningssenter, innovasjonssenter, firmahytter, rabatterte billetter til kultur- og sportsarrangementer, samt et eget fritidsprogram for unge medarbeidere.

Kandidater som søker på stillingen vil i forbindelse med rekrutteringsprosessen bli gjenstand for bakgrunnssjekk og vurdering av denne vil bli lagt til grunn ved valg av kandidat. For å være aktuell kandidat til stillingen må du kunne sikkerhetsklareres og autoriseres, jfr. Sikkerhetsloven.

Søknader behandles fortløpende så ikke nøl med å ta direkte kontakt med oss om du har ytterligere spørsmål om stillingen - vi ser frem til å motta din søknad!

Missiles & Space er en divisjon i Kongsberg Defence & Aerospace med mer enn 1700 ansatte i både inn og utland. Vi har sterke fagmiljøer innenfor elektronikk, mekanikk og systemdesign, og vi utvikler, sammenstiller, tester og leverer produkter i verdensklasse. Vi leverer missiler for integrasjon på fartøy, kystartilleri, helikopter og kampfly. Vi leverer elektronikk og mekanismer til bæreraketter og til satellitter for anvendelser innenfor kommunikasjon, meteorologi, navigasjon, jordobservasjon og vitenskap; bakkestasjoner for nedlesing av satellittdata og systemer og tjenester til overvåkning av havner og havområder.